Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Πως μπορείτε να ομορφύνετε το σπίτι σας και την πόλη σας…



(Του ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ - Από το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ που κυκλοφορεί)…
  Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ομορφύνετε το εξωτερικό του σπιτιού σας. Δεν μιλάω για πολυέξοδες ιδέες και λύσεις, αλλά για φθηνές και έξυπνες.
  Υπάρχει ένα σπίτι ενός ζευγαριού νέων ανθρώπων, των συμπολιτών μας Πετρούλας και Παντελή, για το οποίο θέλω να γράψω εδώ και 2 μήνες.
  
  Στο σπίτι αυτό λοιπόν, ο εξωτερικός χώρος έχει γίνει απίστευτα όμορφος, από μια απλή ιδέα που εφήρμοζαν οι παλιές νοικοκυρές και έχει γίνει πλέον κομμάτι της ελληνικής παράδοσης: Την τοποθέτηση φυτών σε τενεκέδες από λάδι ή τυρί φέτα!
  Η νοικοκυρά του σπιτιού βέβαια, δεν έμεινε μόνο στην εφαρμογή αυτής της πολύ πρακτικής ιδέας, αλλά την πήγε ένα βήμα παραπέρα! Η σειρά από γλάστρες - τενεκέδες απέκτησε χρώμα και μαζί με αυτό ζωή!
  Το κόλπο πάρα πολύ απλό και όμορφο! Κάθε γλάστρα βάφτηκε με διαφορετικό χρώμα και απέκτησε το δικό της χρωματικό επίθετο! Η Μπλε, η Κόκκινη, η Πράσινη, η Πορτοκαλί, η Κίτρινη γλάστρα, κάνουν έναν συνδυασμό που σας προτείνω να περάσετε να τον δείτε, για να βεβαιωθείτε πόσο μπορεί να ομορφύνει τόσο το σπίτι σας όσο και ο τόπος μας, αν δώσουμε σημασία. Που; Στο δρόμο που κατεβαίνει από τα ΚΤΕΛ Αμυνταίου (Π. Μελά), τέρμα κάτω λίγο πριν το κτίριο του ΟΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.