Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

Δυο χρυσά μετάλλια για την οινοποιία ΒΕΓΟΡΙΤΙΣ στην Γερμανία…Χρυσά το Λευκό & Ροζέ Μύλος - Μεταλλίων συνέχεια για την Οινοποιία Βεγορίτις του Χρήστου Μπόσκου
  
  Το λευκό «Μύλος» και το Ροζέ «Μύλος», δύο κρασιά που αγαπήθηκαν τόσο πολύ από το ελληνικό καταναλωτικό κοινό, συνεχίζουν να διακρίνονται και να εντυπωσιάζουν ακόμα και τους αυστηρούς γερμανούς οινοκριτικούς.
  Η Βεγορίτις, πιστή στο ετήσιο καλοκαιρινό ραντεβού του διαγωνισμού BERLIN WINE TROPHY στο Βερολίνο, εκεί που διαγωνίζονται μερικά από τα σημαντικότερα κρασιά της Διεθνούς σκηνής, σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό διαγωνισμό, κατέκτησε 2 χρυσά στα δύο μοναδικά χαρμάνια που  επέλεξε να εκπροσωπηθεί φέτος.
  Η οικογένεια κρασιών Μύλος λευκό, ροζέ και ερυθρό, αποτελούν μια ποιοτική ελληνική πρόταση, με εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής.
  Οι νέες διακρίσεις της οινοποιίας Βεγορίτις, αποτελούν μια δικαίωση της  εταιρείας, να παραμένει προσηλωμένη στην ποιότητα.

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στον Χρήστο και όλους τους οινοποιούς της περιοχής. Είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές μας στο εξωτερικό και την υπόλοιπη Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.