Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Αυγουστιάτικα κουαρτέτα στο Νυμφαίο…



  Μια ξεχωριστή συναυλία από διεθνούς κύρους μουσικούς που θα ερμηνεύσουν έργα μουσικής δωματίου θα δοθεί στο μαγευτικό Νυμφαίο, σ’ ένα μοναδικό σκηνικό, στον περίβολο του Ξενώνα «ΑΡΓΥΡΩ» υπό το φως του Αυγουστιάτικου φεγγαριού, το βράδυ της Παρασκευής 26 του μήνα.
  

  Οι Αντώνης Σουσάμογλου, Ντιμίτρι Γκουντίμωφ, Νεοκλής Νικολαΐδης, Αιμιλία Γκασπαριάν και Σοφία Χελιδόνη, θα συντροφεύσουν το κοινό με ήχους βιολιού, βιολοντσέλου και βιόλας, σε έργα των J. Haydn, W.A. Mozart, L. V. Beethoven, E. Elgar, A. Riazzolla, J. Williams και H. Villa Lobos.

  Η συναυλία στον Ξενώνα ΑΡΓΥΡΩ, που πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία του οινοποιείου ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ, θα έχει ώρα έναρξης στις 8μ.μ., η δε είσοδος είναι με πρόσκληση κατόπιν συνεννόησης στο τηλ.: 6947 688845.

  * Για ευνόητους λόγους, απαγορεύεται η είσοδος σε παιδιά κάτω των 6 ετών, καθώς και η λήψη φωτογραφιών και βίντεο κατά την διάρκεια της συναυλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.