Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Διανομή αδιάθετων κουπονιών ΟΓΑ από ο ΚΕΠ Αμυνταίου…




  Από 5/9/2016, τυχόν αδιάθετα δελτία των προγραμμάτων Κοινωνικού - Ιαματικού Τουρισμού, Εκδρομικού Προγράμματος και δελτίων Θεάματος του ΛΑΕ/ΟΓΑ έτους 2016, θα διανέμονται, με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα ΚΕΠ, σε όλους τους δικαιούχους που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής για τα ανωτέρω προγράμματα,
 
 συμπεριλαμβανομένων και των κληρωθέντων που δεν παρέλαβαν τα δελτία τους μέχρι 31/8/2016.
ΠΡΟΣΟΧΗ
Για να παραλάβουν τυχόν αδιάθετα δελτία οι δικαιούχοι που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στα προγράμματα Κοινωνικού-Ιαματικού Τουρισμού, πρέπει να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα:
  A. Κράτηση δωματίου σε τουριστικό κατάλυμα, από τον αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ www.oga.gr κατάλογο των συμβεβλημένων τουριστικών καταλυμάτων, από το οποίο ζητείται να τους αποσταλεί επιβεβαίωση της κράτησης (π.χ. voucher).
  B. Από 5/9/2016, καταχώρηση στοιχείων σχετικών με την κράτηση του δωματίου (επωνυμία καταλύματος, διάστημα διαμονής) στη σχετική ηλεκτρονική εφαρμογή, η οποία είναι διαθέσιμη στην αρχική σελίδα της επίσημης ιστοσελίδας του ΟΓΑ www.oga.gr, από τους ίδιους τους δικαιούχους ή μέσω ΚΕΠ.
  Γ. Μία (1) ημέρα μετά την ηλεκτρονική καταχώρηση των στοιχείων σχετικών με την κράτηση του δωματίου, οι δικαιούχοι πρέπει να προσέρχονται στο ΚΕΠ για να παραλάβουν τα δελτία τους. Σε διαφορετική περίπτωση, οι δικαιούχοι θα χάνουν τα δελτία τους, τα οποία θα είναι διαθέσιμα ξανά.
  Δελτία που δεν φέρουν προεκτυπωμένα τα στοιχεία της επιχείρησης κατά την εκτύπωση από το ΚΕΠ θεωρούνται ΑΚΥΡΑ.
Δικαιολογητικά που απαιτούνται:
1. Αίτηση συμμετοχής δικαιούχου ή Βιβλιάριο ασθένειας ΟΓΑ
2. Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας
 Σημείωση: σε περίπτωση παραλαβής δελτίου από τρίτο πρόσωπο απαιτείτε νόμιμη εξουσιοδότηση του δικαιούχου.

Εκ του ΚΕΠ Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.