Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Δήλωση της Ραχήλ Μακρή για την επίθεση Περιφερειάρχη και Βουλευτή του Ν. Κοζάνης σε γιατρούς του νοσοκομείου Κοζάνης «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ»…



  Δοτοί βουλευτές, παραβιαστές του πολιτεύματος και συνεχιστές των κοινωνιοκτόνων μέτρων, αγκαλιά με δεκανίκια Περιφερειάρχες - καναλάρχες εισβάλλουν με κάμερες του σταθμού τους, ως τραμπούκοι στο «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ» νοσοκομείο της Κοζάνης και απειλούν γιατρούς, σε μια κίνηση επίδειξης δύναμης που παραπέμπει σε εικόνες φασιστών της Ουκρανίας.
  
  Με εφόδους στα Νοσοκομεία, με ακραίες υβριστικές συμπεριφορές σε γιατρούς που δίνουν μάχη για να κρατήσουν ανοιχτά τα νοσοκομεία, Δεν μπορούν να κρύψουν την εγκληματική και σχεδιασμένη μεθόδευση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για την ισοπέδωση της υγείας και παράδοσης της στα χέρια ιδιωτικών συμφερόντων. Όσο κι αν φωνάζουν οι κλέφτες, η αλήθεια στο τέλος θα αποκαλύψει τον εαυτό της.

Ραχήλ Μακρή
Πρώην Βουλευτής Ν. Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.