Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Κυνηγώντας πόκεμον στους δρόμους του Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Ο «Πίκατσου» ήταν το «θύμα» μιας παρέας στο Αμύνταιο, καθώς τον εντόπισαν μέσω των smartphones και τον αιχμαλώτισαν –για λίγες μόνο στιγμές- ενώ, ο «Τσάρμαντερ» και ο «Μπούλπασαρ» που ήταν μαζί του, διέφυγαν της «σύλληψης» και ήταν αυτοί που έγιναν αντικείμενο πολύωρης αναζήτησης στις γειτονιές του Αμυνταίου…
  

  Πρόκειται για το νέο παιχνίδι που μπλέκει την εικονική πραγματικότητα με την ζωή, το οποίο όπως όλα δείχνουν μπήκε για τα καλά στη καθημερινότητα μας!

  Η «φρενίτιδα» που επικρατεί σε εκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο με το νέο mobile παιχνίδι που φέρνει ξανά στο προσκήνιο τα αγαπημένα pokemon, που πριν λίγα χρόνια μέσω των Game Boy της Νitendo δεν άφηναν κανέναν μικρό ασυγκίνητο.



  H εξέλιξη των pokemon σε νέα level, οι μάχες με φίλους και οι ανταλλαγές ήταν στην ημερήσια διάταξη.

  Οι μικροί όμως μεγάλωσαν, οι παιχνιδοσυσκευές παραχώρησαν πολύ έδαφος στα smartphones και οι υπεύθυνοι είπαν να αναθερμάνουν τώρα μια παλιά αγάπη λανσάροντας το Pokemon Go.

  Έτσι, αν δείτε γύρω σας άτομα σε πάρκα, πλατείες, βουνά και λίμνες να κοιτάζουν μετά μανίας μέσα από την κάμερα του κινητού τους δε θα είναι γιατί θα θέλουν να απαθανατίσουν το τοπίο αλλά μάλλον γιατί θα προσπαθούν να πιάσουν κάποιο pokemon που «βρίσκεται» εκεί…


3 σχόλια:

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.