Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Νέα διάκριση στον υπερμαραθώνιο αγώνα ΟΜΤ 2016 του συμπολίτη αθλητή Θανάση Νάτση…



  Στον 5ο αγώνα Olympus Mythical Trail 100χλμ του πιο σκληρού ελληνικού ultra trail που πραγματοποιήθηκε στις 1 και 2 Ιουλίου 2016, ο συμπατριώτης αθλητής, Θανάσης Νικ. Νάτσης, φυσικός – υπ. διδάκτορας, ολοκλήρωσε τον αγώνα (100 χιλιόμετρα, σε χρόνο 21 ώρες, 38 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα) καταλαμβάνοντας της 33η θέση μεταξύ 158 αθλητών από 10 χώρες.
  
  O αγώνας «Olympus Mythical Trail», συντομογραφικά OMT, είναι αγώνας ορεινού τρεξίματος υπεραντοχής (Mountain Ultra Running), που πραγματοποιείται το πρώτο Σαββατοκύριακο κάθε Ιουλίου στον Όλυμπο.
  Η διαδρομή του αγώνα σχεδιάστηκε κατά κύριο λόγο (περίπου 94% στο σύνολο) πάνω σε ένα συνδυασμό μονοπατιών ποικίλης βατότητας αλλά και ορεινών χωματόδρομων, σε μικρό βαθμό (6%).
  Η διαδρομή έχει μήκος 99,6 χιλιόμετρα  και θετική υψομετρική διαφορά (ανάβαση) φτάνει τα 6410 μέτρα. Το χρονικό όριο του αγώνα είναι 28:00 ώρες.
  Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Θανάση και πάντα επιτυχίες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.