Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

10 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τα καινούργια γραφεία της Νέας Δημοκρατίας…



* Το κτίριο θα είναι σε τόνους μπλε και ποντικί

1. Το ενοίκιο των νέων γραφείων της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι σχεδόν 90.000 ευρώ χαμηλότερο, γεγονός που θα επιτρέψει στο κόμμα να αποπληρώσει τα δάνεια που έχει πάρει το αργότερο έως το έτος 2967, ενώ

θα υπάρχουν πολύ περισσότερα διαθέσιμα χρήματα για φωτοτυπίες σκίτσων του Αρκά.

2. Τα εγκαίνια του κτιρίου θα πραγματοποιήσει ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Για το λόγο αυτό έχει εκπονηθεί προληπτικό σχέδιο εκκένωσης των κατοίκων του Μοσχάτου για την ασφάλεια τους.

3. Το κτίριο διαθέτει ηχομόνωση τελευταίας τεχνολογίας ώστε να μην ακούγονται οι κραυγές του Άδωνι Γεωργιάδη και σκιάζονται οι κάτοικοι της περιοχής.

4. Στο ισόγειο του κτιρίου θα υπάρχει μόνιμη έκθεση με αρχειακό υλικό από την αντιστασιακή δράση του Κυριάκου Μητσοτάκη από την ηλικία 0-6 μηνών, καθώς και τα έξι χρόνια εξορίας που ακολούθησαν.

5. Στο φουαγιέ θα λειτουργήσει κατάστημα δώρων με επώνυμα προϊόντα Siemens, το οποίο θα διαχειρίζεται η Ντόρα Μπακογιάννη.

6. Το γραφείο του Αντώνη Σαμαρά θα είναι στον πρώτο όροφο και θα είναι ακριβές αντίγραφο του τάφου της Αμφίπολης.

7.  Στο υπόγειο του κτιρίου θα λειτουργήσει μουσείο κέρινων ομοιωμάτων των πρώην αρχηγών του κόμματος, το οποίο θα λειτουργεί παράλληλα και ως γραφείο του Κώστα Καραμανλή.

8. Το κτίριο διαθέτει υπερσύγχρονο γυμναστήριο με γυάλινους τοίχους ώστε να μπορούν όλοι να παρακολουθούν την Όλγα Κεφαλογιάννη να κάνει στατικό ποδήλατο.

9. Μετά από απαίτηση ευκατάστατων υποστηρικτών του κόμματος δημιουργήθηκε ξεχωριστή είσοδος με σήραγγα, μέσω της οποίας θα μπορούν να μπαίνουν στα γραφεία απευθείας από τα αυτοκίνητα τους. Έτσι μειώνεται η πιθανότητα να δει κάποιος ότι έχουν πάει στο Μοσχάτο, αλλά και το ενδεχόμενο να τους αγγίξει κατά λάθος κάποιος φτωχός.

10. Το κτίριο επιλέχθηκε λόγω της μικρής απόστασης από ουζερί ώστε να υπάρχει συνεχής τροφοδοσία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με τσίπουρο.

11 σχόλια:

  1. Ο λαοφιλής ερωτησάκιας - βουλευτής Φλώρινας δεν θα έχει γραφείο;;;; Γιατί τον υπονομεύεται ;;;; Οι ελαιοπαραγωγοί του νομού μας και οι βαρκάρηδες του Σακουλεβα θα αντιδράσουν έντονα και τάσσονται στο πλευρό του βουλευτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι βαρκάρηδες του σακουλέβα, δέχθηκαν καίριο πλήγμα από τις μηχανότρατες και σαν να μην έφτανε αυτό εμφανίστηκαν και καρχαρίες στον Σακουλέβα. Ο λαοφιλής ερωτησάκιας έχει αναστατώσει τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ απαιτώντας να του ετοιμάσουν , σχετικές ερωτήσεις....

      Διαγραφή
  2. Τους βλέπω σε λίγο να χτυπούν την πόρτα του Καρατζαφέρη.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια βάρκα; και ποιοι βαρκάρηδες; ¨Ασε..Ούτε η Βαροσιάνα βάρκα δεν έμεινε στον Σακολέβα της Φλώρινας. Την παρκάραν όπως είδα δίπλα στο πλυσταριό απορρυματοφόρων του δήμου στο παλιό στρατόπεδο πυροβολικού στον δρόμο για την Ακαδημία!!!!.Πέρασαν και οι μπουλντόζες του δήμου και έγινε....Νέα Βενετία με αόρατες γόνδολες ο Σακολέβας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έλεγε ο λαοφιλής ερωτησάκιας ,ότι θα κάνει τον Σακουλέβα , ΄Νέα Βενετία με αόρατες γόνδολες και δεν τον πίστευε κανείς. Τώρα δικαιώνεται.

      Διαγραφή
  4. O λαοφιλής ερωτησάκιας, μπέρδεψε τις ερωτήσεις και έφερε μεγάλη αναστάτωση στα νέα γραφεία της Ν.Δ . Μέχρι και ο άλλος λαοφιλής ηγέτης ,της Βόρειας Κορέας προσφέρθηκε να τον βοηθήσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έχει τα χάλια της και έναν απίθανο τοπικό βουλευτή. Τα καλύτερα έρχονται ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα τα κατεδαφίσει και θα τα χτίσει από την αρχή ο Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ με την ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Υπάρχει ελπίδα. Είμαστε ΔΕΞΙΟΙ και το λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ αυτό έχεις δίκιο. Στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ χάσαμε την ταυτότητα μας. Αρχίζω να το σκέφτομαι.

      Διαγραφή
  7. Δεν ξέρω τι λένε οι παραπάνω σύντροφοι, έγω πεθαίνω για το νούμερο 8. Αχ ρε Όλγα με το στατικό σου ποδήλατο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στατικό κόμμα είναι. ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ το κόμμα της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.