Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Το IKTEO Πτολεμαΐδας, απορροφά την αύξηση του Φ.Π.Α…



  Με σεβασμό στο χρήμα και τον χρόνο των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής μας και με επίγνωση των δυσκολιών που διανύουμε όλοι λόγω της οικονομικής κρίσης, το Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας της AUTOVISION,
 
που βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πτολεμαΐδας - Φλώρινας, αποφάσισε να απορροφήσει την αύξηση της μίας μονάδας του Φ.Π.Α και να διατηρήσει σταθερές τις τιμές σε όλες του τις υπηρεσίες, τις οποίες άλλωστε έχει μειώσει σημαντικά τα τελευταία χρόνια.
  Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι η απορρόφηση της αύξησης του Φ.Π.Α, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να μειώσει την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες που προσφέρει στους ιδιοκτήτες οχημάτων το Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας,  στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.