Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Διακρίσεων συνέχεια για τα κρασιά της οινοποιίας «In Vino Estate»…



  Διακρίσεων συνέχεια μετά τα χρυσά βραβεία της Θεσσαλονίκης και του Βερολίνου, για τα κρασιά της οινοποιίας «In Vino Estate» των αδελφών Τσίπα, με έδρα τον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου. Αυτή την φορά στον μεγαλύτερο διεθνή διαγωνισμό κρασιού που έγινε στο Λονδίνο. Τον Decanter World Wine Awards 2016.
  
  Συγκεκριμένα, οι τρείς ετικέτες της In Vino Estate, το λευκό “Στάλα Χρυσή”, το ροζέ “Ιδέες” και το ερυθρό “Οινόημα”, συγκέντρωσαν υψηλές βαθμολογίες από τους μεγαλύτερους διεθνείς Masters of Wine. Και τα 3 κρασιά της In Vino, απέσπασαν Χάλκινο μετάλλιο ανάμεσα σε περίπου 17.000 διαγωνιζόμενες επώνυμες ετικέτες από όλο τον κόσμο.
  Oι οινοποιοί Αναστάσιος και Μιχάλης Τσίπας, αφιερώνουν αυτή την μεγάλη διάκριση σε όλους όσους συμμετείχαν στην επιτυχία αυτή. Από τους εξαιρετικούς συνεργαζόμενους αμπελουργούς που φρόντισαν για την ποιότητα των σταφυλιών, μέχρι την καταξιωμένη επιστημονική σύμβουλο της «In Vino Estate» οινολόγο Άρτεμη Τουλάκη – Ρούφα, που επιμελήθηκε την διαδικασία της οινοποίησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.