Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Το IKTEO Πτολεμαΐδας, σε ημερίδα για την κυκλοφοριακή αγωγή και την Οδική ασφάλεια…



  Σε μία πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα για την Κυκλοφοριακή αγωγή και την οδική ασφάλεια, την οποία  πραγματοποίησε το Γυμνάσιο Αμυνταίου, συμμετείχε το Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας  της AUTOVISION που βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πτολεμαΐδας -Φλώρινας,  κάνοντας πράξη
 
για μία ακόμη φορά, την υπόσχεση που έδωσε από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του, για στήριξη όλων των δράσεων και πρωτοβουλιών στην Δυτική  Μακεδονία,  σχετικά με την εμπέδωση της οδικής συνείδησης και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων στην περιοχή.
  Στο πλαίσιο υλοποίησης προγράμματος Αγωγής Υγείας και της παρουσίασης των συμπερασμάτων σχετικής έρευνας που πραγματοποίησαν οι μαθητές του σχολείου στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου, ένας εκ των βασικών εισηγητών ήταν και ο Τεχνικός  Διευθυντής του Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας ,  Μιχάλης Καλαμάρας, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Τεχνικός έλεγχος και η συμβολή του στην Οδική Ασφάλεια».
  Αξιοσημείωτο θετικό στοιχείο, ήταν ότι ο κ. Καλαμάρας,  μαζί με τους υπόλοιπους εισηγητές, τον Βλάση Λαζαρίδη - Υπεύθυνο Σχολής Οδηγών, τον Αστυνόμο Α΄ Δημήτρη Δημόπουλο , τον εκπρόσωπο του ΕΚΑΒ  Φλώρινας Γιώργο Καποδίστρια και τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας Δημήτρη Κυνηγόπουλο, δέχθηκαν ερωτήσεις και έκαναν εκτενή διάλογο με τους μαθητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.