Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, σε Αμύνταιο και Φλώρινα…  Στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας σε συνεργασία με τους Σχολικούς Συμβούλους Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας,
 
 το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Φλώρινας, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αμυνταίου και Φλώρινας, το Ε.Β.Ε Φλώρινας, τον Δήμο Αμυνταίου, τον Δήμο Φλώρινας , την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και τις Σχολικές Μονάδες, διοργανώνει τις ακόλουθες εκδηλώσεις στο Αμύνταιο και στη Φλώρινα:
1ο: «Πολιτισμός και Περιβάλλον: η ανάδυσή τους μέσα από τα παιδικά βιβλία», Πέμπτη, 26 Μαΐου, ώρα 18:00 μμ. στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.
2ο: «Δημιουργούμε… εν αταξία», Τετάρτη, 1 Ιουνίου, ώρα 9:30 -13:00, Παλαιό 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμυνταίου.
3ο: «Περι…βάλλουμε…,  ενεργά συμβάλλουμε», Παρασκευή, 3 Ιουνίου, ώρα 10:00-13:00 μμ., Νέο Πάρκο Φλώρινας.
4ο: «Φεστιβάλ Φυσικών Επιστημών και Τεχνολογίας», Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016, Παλαιό 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμυνταίου, ώρα 9:30-13:00 μμ.  & την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016, ώρες 10:00-13:00 στο Νέο Πάρκο Φλώρινας.
5ο: « Η γαστρονομική παράδοση της Φλώρινας και οι προοπτικές της τοπικής παραγωγής μας», Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016, Παλαιό 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμυνταίου, ώρα  9:30-13:00 και Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016, ώρα 10:00-13:00, Νέο Πάρκο Φλώρινας.
  Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν βιωματικά εργαστήρια, διαδραστικά  παιχνίδια, τραγούδια, εκθέσεις εκπαιδευτικού υλικού και παρουσιάσεις προγραμμάτων.

Ο Διευθυντής Π.Ε. Φλώρινας    
Κίμων Σαββάκης
Η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων
Θεοδώρα Βάσιου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.