Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Εξαιρετική η θεατρική παράσταση «ο Φιλάργυρος» που ανέβασαν οι μαθητές του Γυμνασίου Αετού… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Μια από τις ωραιότερες κωμωδίες του Μολιέρου, ο πάντα επίκαιρος «Φιλάργυρος», ζωντάνεψε στη σκηνή του Πνευματικού Κέντρου Αμυνταίου το βράδυ της Παρασκευής 27 Μαΐου, από την θεατρική ομάδα του Γυμνασίου Αετού.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


  Στην κατάμεστη αίθουσα από γονείς, φίλους, συμμαθητές και εκπαιδευτικούς,  οι μαθητές του Γυμνασίου που για λίγο έγιναν ηθοποιοί, ομολογουμένως τα κατάφεραν περίφημα και κέρδισαν επάξια το χειροκρότημα των θεατών.

  Τους ρόλους της παράστασης, ερμήνευσαν οι μαθητές (με σειρά εμφάνισης):

Πετσοπούλου Σταυρούλα, Μηλιόπουλος Αργύρης, Στεργίου Κώστας, Τόρρα Κλέον, Ζαρίδης Μιχάλης, Μηλιόπουλος Γιάννης, Τσιότσιου Σοφία, Λιάκου Δήμητρα, Πασπάλη Ελένη, Ρόμπε Ειρήνη, Μπράζντα Ιουλιάν, Δαρβάρη Κλεονίκη, Νικολάου Μένια, Μπουζανί Κρίσταλ, Τσουμήτας Πέτρος.

  Στον ήχο, η Καρακώστα Μαρία, στην αυλαία ο Σούρλης Ραφαήλ, στα φώτα – παρασκήνια, η Κράστα Μερσίνα, Σέρα Ντανιέλα, Τιότσιου Ευσεβεία.

  Υπεύθυνη καθηγήτρια, Τομάρα Μαρίνα, ΠΕ05.

  Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά, θερμά συγχαρητήρια στους καθηγητές τους.

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστούμε θερμά το eperiskopio.blogspot.gr για το εκπληκτικό βίντεο με αποσπάσματα της παράστασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.