Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στο Αμύνταιο… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου, τίμησε και φέτος το Δ.Σ. της Στέγης Ποντίων Αμυνταίου & Περιχώρων, με σειρά εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν το πρωί του Σαββάτου 14 Μαΐου στο κτίριο της Στέγης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
  

  Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης, τελέστηκε όρθρος και θεία λειτουργία στο εκκλησάκι της Σοφίας Πίστεως Ελπίδας και Αγάπης στο προαύλιο της Στέγης και ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της Πόντιας Μάνας.

  Στη συνέχεια, στην κεντρική αίθουσα του κτιρίου, χαιρετισμούς απηύθυναν οι βουλευτές Φλώρινας Κώστας Σέλτσας και Γιάννης Αντωνιάδης, η, Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Ελισσάβετ Παναγιωτίδου και ο Δήμαρχος Αμυνταίου,  Κώστας Θεοδωρίδης.

  Ακολούθησε η ομιλία του πρώην Προέδρου της Λέσχης, Διομήδη Παναγιωτίδη και οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής, ολοκληρώθηκαν με τη δεξίωση που παρέθεσε το Δ.Σ. στους παρευρισκόμενους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.