Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Συμπαράσταση στους εργαζόμενους της ΦΑΓΕ από τον πρόεδρο της Τ. Κ. Ξινού Νερού…



  Στις καθημερινές μου συναντήσεις στο χωριό με εργαζόμενους στην βιομηχανία γάλακτος (ΦΑΓΕ), γίνομαι μάρτυρας των ανησυχιών τους για την πρόθεση της βιομηχανίας να κλείσει, οδηγώντας τους όλους στην ανεργία και προσθέτοντάς τους  στους χιλιάδες ανέργους της πατρίδας μας.
  
  Όλοι οι εργαζόμενοι στην ΦΑΓΕ είναι νέοι, που στην βιομηχανία αυτή στήσανε τα όνειρά τους για το μέλλον των οικογενειών που έχουν δημιουργήσει.
  Παρακαλώ όλους τους φορείς της περιοχής μας (Πολιτικά κόμματα, Βουλευτές του Νομού μας, Δημοτική αρχή, Τοπικά Συμβούλια, Αγροτικοί και Κτηνοτροφικοί συνεταιρισμοί, Εμπορικοί σύλλογοι, Πολιτιστικοί και Αθλητικοί σύλλογοι, Σωματεία εργαζομένων κ.λπ.)  να συμπαρασταθούμε στους εργαζόμενους της ΦΑΓΕ. Για να μην χαθεί καμία θέση εργασίας και να συνεχίσει η λειτουργία του εργοστασίου για το καλό των εργαζομένων και της περιοχής μας.
Ο Πρόεδρος Τ. Κ. Ξινού Νερού
Χαράλαμπος Κουκουλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.