Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Ευχαριστήρια επιστολή…



  Μετά την ολοκλήρωση της εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας, για την ανάδειξη των εκπροσώπων της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ του δήμου Αμυνταίου,
 
θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στον πρωτεύσαντα πρόεδρο της ΔΗΜΚΕ Αμυνταίου κ. Βολιώτη Αργύρη, για την ξεκάθαρη νίκη του, που παράλληλα δημιουργεί υψηλές προσδοκίες στο εκλογικό σώμα, καθώς και όλα τα νεοεκλεγέντα στελέχη της ΔΗΜΚΟ, για την ευόδωση της προσπάθειάς τους.

  Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Βασίλη Μπούτση για τον καλό αγώνα που έδωσε και που τον έφερε δεύτερο στην προτίμηση του κόσμου, καθώς και τους υποψηφίους εκείνους που δεν κατάφεραν να εκλεγούν παρ΄ όλες τις προσπάθειές τους.

  Τέλος οφείλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον κάθε φίλο της κεντροδεξιάς παράταξης του δήμου μας, που με τίμησε με την ψήφο του, παρότι για πρώτη φορά εμπλέκομαι σε τέτοιου είδους διαδικασία, χαρίζοντάς μου μια πολύ αξιοπρεπή εκλογική δύναμη και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα προσπαθώ να τους εκπροσωπώ, παρότι δεν εξελέγην, χωρίς εξαρτήσεις και δεσμεύσεις, όπου υφίσταται παραταξιακή παρουσία ή ανάγκη.

  Ελπίζω όλοι μαζί, με πρώτο τον νέο πρόεδρο και μετά τα μέλη του συμβουλίου, να σταθούν στο ύψος της τιμής, που ο κόσμος μας τους έκανε και να εργαστούν αδιάκοπα, προκειμένου να επανέλθει η κεντροδεξιά μας παράταξη στην κυβέρνηση, για το καλό του τόπου μας.

  Πιστεύω ότι απ΄ όλη την διαδικασία κερδισμένη βγήκε η παράταξή μας, που είδε να αναθερμαίνεται εκ νέου και με ένταση το ενδιαφέρον της εκλογικής μας βάσης, δίνοντας την ελπίδα ότι πολύ σύντομα θα είμαστε στο τιμόνι της Ελλάδας. Όλοι μαζί μπορούμε.



Με τιμή

Φωκάς Θεόδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.