Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Ιορδάνη Μπάντη στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για σύνεδρος της Π.Ε. Φλώρινας…Φίλες και Φίλοι,
  Ασπαζόμενος τις διακηρύξεις του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη για ανανέωση των προσώπων, καθώς και για διαφορετικές πολιτικές προσεγγίσεις απέναντι στα κοινωνικά και οικονομικά θέματα που μαστίζουν την πατρίδα μας, θέτω τον εαυτό μου υποψήφιο στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. για σύνεδρος της Π.Ε. Φλώρινας.
  
  Είμαι πεπεισμένος ότι χρειάζεται άνοιγμα στην κοινωνία πάνω σε νέες βάσεις που θα μπορέσουν άμεσα να καταστήσουν την παράταξή μας, παράταξη ελπίδας και ευθύνης, παράταξη διακυβέρνησης της χώρας, σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για το Νομό Φλωρίνης και γενικότερα για την Ελλάδα.
  Πιστεύω βαθιά μέσα μου, όπως κάθε Νεοδημοκράτης, ότι η χώρα μπορεί να ξαναβρεί το δρόμο της, στηριζόμενη στις αξίες, τα ιδανικά αλλά κυρίως στο ανθρώπινο δυναμικό της παράταξής μας.
  Την Κυριακή 3 Απριλίου μπορούμε όλοι μαζί να βάλουμε τις βάσεις για ένα νέο ξεκίνημα.

Ιορδάνης Ζ. Μπάντης
Οικονομολόγος Α.Π.Θ.
Αντιπρόεδρος  Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.