Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Άνοιξε η αυλαία της έκθεσης γυναικών καλλιτεχνών του Δήμου Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Η ιδιαίτερη έκθεση καλλιτεχνημάτων «Οι Γυναίκες Δημιουργούν», άνοιξε τις πύλες της για το φιλότεχνο κοινό, το Σάββατο 5 Μαρτίου και λειτουργεί στις αίθουσες του παλιού Α’ Δημοτικού σχολείου Αμυνταίου.
  

  Στην τελετή εγκαινίων παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αμυνταίου Κ. Θεοδωρίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κ. Μωυσιάδης, ο Πρόεδρος της Δ.Κ., Γ. Τρυφωνόπουλος, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και οι βουλευτές του νομού, Κ. Σέλτσας και Γ. Αντωνιάδης και πλήθος κόσμου.

  Για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρα της Γυναίκας, αναφέρθηκε στην ομιλία της η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αμυνταίου Ελένη Ιωαννίδου, ενώ οι ποιήτριες Μάρω Ρωμανού και Μαίρη Κωνσταντινίδου, απήγγειλαν ποιήματα για την γυναίκα.

  Στην ενδιαφέρουσα αυτή έκθεση, η οποία παρουσιάζεται σε συνεργασία του Συλλόγου Γυναικών της Δημοτικής Κοινότητας και της ΔΗΚΕΑ, παρουσιάζονται έργα ντεκουπαζ, πίνακες ζωγραφικής, διακοσμητικά και κατασκευές, κοσμήματα, καθώς η πτυχιακή εργασία με εντυπωσιακά έργα χαρακτικής της εικαστικού, Φαίης Τζέλη.


1 σχόλιο:

  1. Τουλάχιστο οι ....επίσημοι αγόρασαν κανένα έργο Τέχνης; Η την "έβγαλαν τζάμπα από μικροφώνου" ??? Κανένα ..κομπολόγι κανένα ντεκουπάζ κανένα πίνακα για τις γραφειάρες τους κανέαα χαρακτικό για τα σπίτια τους ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.