Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

Εκδηλώσεις χαράς και ξεγνοιασιάς, στο Λέχοβο - Αποκριάτικο πρόγραμμα του Ενωτικού Συλλόγου…  Με  το παραδοσιακό  άναμμα Μπουμπούνας, την εμφάνιση της Λεχοβίτικης Κομπανίας  στον αποκριάτικο χορό, καθώς και το πέταγμα χαρταετού με  την προσφορά της  καθιερωμένης φασολάδας, θα γιορταστεί  και φέτος στο Λέχοβο, η  Αποκριά.
  
  Στο τριήμερο των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων που διοργανώνει και φέτος  ο Ενωτικός Σύλλογος Λεχοβιτών «Ο Προφήτης Ηλίας» στις 12, 13 και 14 Μαρτίου, θα συμμετέχουν για πρώτη φορά οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού και του Γυμνασίου στο Λέχοβο καθώς και ο Αθλητικός Σύλλογος Θησέας, ενώ θα  προσφερθούν λεχοβίτικα εδέσματα σε όλους τους παραβρισκόμενους.
  Η φετινή παρουσία των Συλλόγων Γονέων του χωριού στο τριήμερο αποκριάτικο πρόγραμμα, αποτελεί  καινοτόμο στοιχείο, στο πλαίσιο της προσπάθειας αναβάθμισης και διεύρυνσης  των εκδηλώσεων, με την συμμετοχή τοπικών φορέων από την εκπαιδευτική κοινότητα και το σύνολο των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων της περιοχής.
                               ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  Αναλυτικά,  οι τριήμερες αποκριάτικες εκδηλώσεις του Ενωτικού Συλλόγου Λεχοβιτών «Ο Προφήτης Ηλίας», έχουν ως εξής:
Σάββατο  12  Μαρτίου, Λαϊκή Αγορά Λεχόβου -6.30 μ.μ
Άναμμα Μπουμπούνας
Κυριακή 13 Μαρτίου, Εντευκτήριο Συλλόγου -9 μ.μ
Αποκριάτικος  χορός  με την Λεχοβίτικη Κομπανία και
Καθαρά Δευτέρα 14 Μαρτίου -Λόφος Προφήτη Ηλία-11.30 π.μ
Πέταγμα Χαρταετού και προσφορά της παραδοσιακής φασολάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.