Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Φορολογικός σαδισμός… Τελείωσαν τα άσχημα, έρχονται τα χειρότερα!!!



Πάνε να μας τελειώσουν. Και μαζί με μας και τη χώρα!
  Καμία επιχείρηση δεν πρόκειται να μείνει στην Ελλάδα. Με ειλικρίνεια που σοκάρει, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, παραδέχθηκε στη Βουλή ότι η φορομπηχτική πολιτική όχι απλώς θα συνεχιστεί αλλά θα φτάσει σε ιστορικά υψηλά επίπεδα!
  
  Αν δεν αποτελεί κυνική ομολογία μπορεί να είναι ακόμα ένα γλωσσικό ολίσθημα… Σε κάθε περίπτωση η φράση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, αρμόδιου για θέματα φορολογίας Τρύφωνα Αλεξιάδη στην Βουλή, έρχεται να επιβεβαιώσει πλήρως τις πληροφορίες που μιλούν για νέα φορολογική καταιγίδα.
  «Σε ό,τι αφορά τον τίτλο που είπατε, εγώ από τα 56 μου χρόνια ασχολούμαι τα 36 με ζητήματα φορολογίας. Αυτό που θα έβαζα σαν τίτλο στην φορολογική ιστορία της χώρας είναι: Τελείωσαν τα άσχημα, έρχονται τα χειρότερα», είπε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τ. Αλεξιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.