Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΜΑΤ και Συριζαίοι κυνηγούσαν αριστερούς - American Bar έγινε η ομιλία του Νίκου Παππά (ΒΙΝΤΕΟ)



  Ένταση, διαπληκτισμοί και επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας της Λαϊκής Ενότητας και του Block it (πρωτοβουλία νέων ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο), σε προγραμματισμένη εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος στο Δήμο Ζωγράφου, (στον κινηματογράφο «Αλέκα») με ομιλητή τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και θέμα την καταπολέμηση της διαφθοράς.



  Για να μιλήσει ο Ν. Παππάς στην κομματική φιέστα των οπαδών του, έπρεπε να απομακρυνθούν οι διαμαρτυρόμενοι. Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, από κοινού με δυνάμεις της αστυνομίας, με σπρωξιές, χτυπήματα και χυδαίους χαρακτηρισμούς εμπόδισαν τους νέους και τις νέες από το να εισέλθουν στο χώρο της εκδήλωσης και τους έδιωξαν.

  Παρά την επίθεση όμως, ο κόσμος επέστρεψε στο σημείο της εκδήλωσης φωνάζοντας συνεχώς συνθήματα και απαιτώντας, όπως και έγινε, την απόσυρση από το σημείο των αστυνομικών δυνάμεων.

  Λίγα λεπτά μετά οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν με πορεία...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.