Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Όλα έτοιμα για τον τελικό κυπέλου ΕΠΣ Φλώρινας «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ» Αγ. Παντελεήμονα VS «ΘΥΕΛΛΑ» Φιλώτα – Κοινή συνέντευξη τύπου… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Κοινή συνέντευξη τύπου, εν όψη του τελικού Κυπέλου της ΕΠΣ Φλώρινας, παραχώρησαν οι προπονητές και αρχηγοί των φιναλίστ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ» Αγ. Παντελεήμονα και «ΘΥΕΛΛΑ» Φιλώτα, το απόγευμα της Παρασκευής 5/2/2016, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
  

  Τους παράγοντες, προπονητές και αθλητές, καλωσόρισε ο Αντιδήμαρχος, Μάκης Θεοδωρίδης, ευχόμενος να γίνει ένας καλός αγώνας, αντάξιος της δυναμικότητας των αντιπάλων.

  Την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φλώρινας, εκπροσώπησαν τα μέλη του Δ/Σ, Στέφανος Μίγκος και Σάκης Αξιώτης, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα διαδικαστικά του αγώνα, ευχόμενοι από την μεριά τους καλή επιτυχία και κάλεσαν τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής να παρακολουθήσει τον τελικό.

  Τέλος, τον λόγο πήραν οι προπονητές Βασίλης Παπαδόπουλος (ΘΥΕΛΛΑ) και Στέλιος Νταμπίζας (ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ) και οι αρχηγοί των ομάδων, Κοντογουλίδης και  Ζυγομάνης αντίστοιχα.

  Να τονίσουμε ότι ο τελικός θα διεξαχθεί στο γήπεδο Αμυνταίου, την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στις 3:30μ.μ.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.