Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Ολομέτωπη επίθεση Αντωνιάδη στον πρόεδρο της ΔΕΗ (video)



  «Ο κ. Παναγιωτάκης είναι μία από τις χειρότερες επιλογές των τελευταίων διευθυνόντων συμβούλων της ΔΕΗ» ανέφερε χθες ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης, σε συνέντευξη Τύπου.
  

  Ο κ. Αντωνιάδης έκανε ολομέτωπη επίθεση στον πρόεδρο της ΔΕΗ με αφορμή δηλώσεις του για το μέλλον της περιοχής, τη μικρή ΔΕΗ και τη μηδενική διάθεσή του για διάλογο με την τοπική κοινωνία.

  Χαρακτηριστικά τόνισε πως «η περιοχή δε μπορεί να δεχθεί ένα νέο ηγεμόνα… Αν τολμήσει να προχωρήσει και να υλοποιήσει τις αποφάσεις του χωρίς τη συναίνεση της τοπικής κοινωνίας, εδώ θα γίνει Κερατέα. Και εδώ δεν είναι Αθήνα για να μπορούν να φέρουν τις διμοιρίες των ΜΑΤ για να μας σταματήσουν. Και σας δηλώνω ότι θα είμαι πρώτος σε αυτές τις κινητοποιήσεις».

  Ο βουλευτής της Ν.Δ. αναφέρθηκε συνολικά στα ενεργειακά θέματα, αλλά και στην πολιτική επικαιρότητα.

ΠΗΓΗ: ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.