Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

Χρυσό μετάλλιο στο Βερολίνο η οινοποιία «In Vino Estate» για το κρασί «Στάλα Χρυσή 2015»!  Χρυσό μετάλλιο για την οινοποιία «In Vino Estate» των αδελφών Τσίπα, με έδρα τον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου, σε έναν από τους μεγαλύτερους διεθνείς διαγωνισμούς κρασιού παγκοσμίως, που έγινε στο Βερολίνο υπό την αιγίδα του OIV και του  UIOE.
  
  Συγκεκριμένα στον διαγωνισμό Berliner Wine Trophy 2016, με 5.768 συμμετοχές κρασιών από όλο τον κόσμο, το  λευκό κρασί «Στάλα Χρυσή 2015» (Sauvignon Blanc) της In Vino Estate κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο φιγουράροντας δίπλα σε πολλά επώνυμα Château.
  O οινοποιός Αναστάσιος Τσίπας, δήλωσε:
«Μετά τις περσινές διακρίσεις ήρθε και ένα διεθνές χρυσό μετάλλιο για το λευκό κρασί «Στάλα Χρυσή», που επιβεβαιώνει την προσήλωση στην ποιότητα σε όλη την διαδικασία της παραγωγής, από το αμπέλι μέχρι και την οινοποίηση.
  Για μια ακόμα χρονιά, τα κρασιά μας ανταγωνίζονται επάξια  διεθνώς καταξιωμένες ετικέτες.
  Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μας για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχία αυτή. Από τους εξαιρετικούς συνεργαζόμενους αμπελουργούς που φρόντισαν για την ποιότητα των σταφυλιών, μέχρι την καταξιωμένη επιστημονική σύμβουλο της  «In Vino Estate» οινολόγο  Άρτεμη Τουλάκη – Ρούφα, που επιμελήθηκε την διαδικασία της οινοποίησης.
  Θεωρούμε ότι αυτή η βράβευση της «In Vino Estate» θα συμβάλλει στην προώθηση των κρασιών μας σε νέες αγορές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.