Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016

Θα προλάβουν τα ελικόπτερα; - Τους κυνηγάνε σε Γη, Αέρα και Θάλασσα!Σοκ από την άγρια καταδίωξη του Πάνου Καμμένου στη Κω…
  Αυτό δεν είχε ξαναγίνει με καμία κυβέρνηση! Να καταδιώκουν οι πολίτες τούς υπουργούς, ακόμη κι όταν εκείνοι επιβαίνουν σε ελικόπτερα όπως στην περίπτωση του Πάνου Καμμένου στη Κω.
 
  Κι όλα αυτά γιατί ο Αλέξης Τσίπρας, αιχμάλωτος στην πλάνη της εξουσίας δεν είχε τα κότσια να πει την επαναστατική αλήθεια και να μείνει στην ιστορία: «Αγαπητοί συμπολίτες, σύντροφοι και συντρόφισσες, απέτυχα. Σας ζητώ συγνώμη για την περιπέτεια που σάς ενέπλεξα. Παραιτούμαι»…
  Εάν αυτές οι απλές λέξεις, οι γεμάτες αυτογνωσία είχαν ειπωθεί από έναν νέο άνθρωπο που απέτυχε στην προσπάθεια που έκανε, ο Τσίπρας θα είχε μείνει στην ιστορία για την ειλικρίνειά του και την πολιτική του αξιοπρέπεια.
  Δυστυχώς για τον ίδιο και την Ελλάδα, μετά την αποτυχία της διαπραγμάτευσης επέλεξε επικοινωνιακά τρυκ, όπως το δημοψήφισμα που κόστισαν πανάκριβα στη χώρα.
  Μη παραδεχόμενος την αποτυχία, αναγκάζεται να παραμείνει γαντζωμένος στην εξουσία κυβερνώντας με ανικάνους και γραφικούς υπουργούς και βολεύοντας τα σόγια τους στο Δημόσιο, προκαλώντας στους πολίτες οργή και απόγνωση.
  Το άγριο κυνηγητό του Καμμένου ήταν μια μικρή πρόγευση από τα προσεχώς που θα ακολουθήσουν.
  Δεν είναι μακριά η στιγμή που οι υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούν να προσγειωθούν εντός της επικράτειας ούτε με τα ελικόπτερά τους.
  Το άγριο κυνηγητό αρχίζει καθώς το πάθος τους για να παραμείνουν στην εξουσία δεν τους επιτρέπει να δουν κατάματα το φορολογικό και ασφαλιστικό μακελειό που προκαλούν στους πολίτες.
  Οι υπουργοί και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύουν να δουν τα ονόματά τους στις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.