Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Σε λειτουργία η γραμμή υποστήριξης του υπ. Υγείας για απογοητευμένους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ…



  Σε λειτουργία βρίσκεται από σήμερα το πρωί η νέα τηλεφωνική γραμμή 1536 του υπουργείου Υγείας, η οποία παρέχει πληροφόρηση και ψυχολογική υποστήριξη σε απογοητευμένους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εκλογές, όπως μας ανακοίνωσε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Κ. Σέλτσας, για την απόφαση του αρμόδιου υπουργού.
  
  Η γραμμή θα λειτουργεί με αστική χρέωση για όλη την Ελλάδα, ενώ επιπλέον οι πολίτες θα  μπορούν να καλούν δωρεάν με την προσκόμιση κάρτας μέλους του ΣΥΡΙΖΑ.
  Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου, καλώντας το 1536, οι αποκαρδιωμένοι ψηφοφόροι θα λαμβάνουν ενημέρωση για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές και το παράλληλο πρόγραμμα της Κυβέρνησης, ενώ θα μπορούν να ρωτήσουν ό,τι επιθυμούν σχετικά με το επίμαχο διάστημα από τις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου μέχρι τις πολυτάραχες ημέρες του δημοψηφίσματος, του κλεισίματος των τραπεζών και της συμφωνίας της 12ης Ιουλίου.
  Το έμπειρο, ειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό που στελεχώνει τη γραμμή υποστήριξης, θα είναι σε θέση ακόμη να προσφέρει γενική ψυχολογική υποστήριξη σε όλους τους τομείς που επαφίενται της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, εστιάζοντας προς το παρόν στο ασφαλιστικό και το φορολογικό.
  Κύριος στόχος της δράσης φαίνεται ότι είναι η υποστήριξη εκατοντάδων χιλιάδων απογοητευμένων αγροτών και ελεύθερων επαγγελματιών ψηφοφόρων, αλλά και η αποτροπή των όλο και πιο συχνών κρίσεων πανικού πολιτών που τυχαίνει να πετύχουν στην τηλεόραση τον Γ. Κατρούγκαλο, τον Αλ. Φλαμπουράρη ή τον Ν. Φίλη.
  «Πολλοί συμπολίτες μας βασανίζονται από έντονη απογοήτευση που δεν τους αφήνει να σκεφτούν καθαρά. Ίσως να έχει σχέση και με κάποιες επιλογές της Κυβέρνησης. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους, κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν νοιάζεται», δήλωσε χαρακτηριστικά στέλεχος του υπουργείου σε δημοσιογράφους.
  Τέλος, δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν η πληροφορία ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης θα απαντά ο ίδιος στα τηλεφωνήματα των πολιτών κάθε Παρασκευή 9 με 11 το βράδυ, παραδίδοντας μαθήματα αυτοβελτίωσης και επίτευξης ψυχοσυναισθηματικής αρμονίας, ενώ ταυτόχρονα θα παρουσιάζει τις 10 πιο υγιεινές συνταγές για ψητά στο φούρνο και την κατσαρόλα.
ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.