Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Τρείς ερωτήσεις με …εύκολες απαντήσεις, του Γ. Αντωνιάδη προς τον Α. Τσίπρα…



 Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,
  Η Ελλάδα σπαράσσεται από άκρον εις άκρον από κοινωνικές αναταραχές. Αγρότες, γιατροί, δικηγόροι, ελεύθεροι επαγγελματίες και όχι μόνο βρίσκονται στους δρόμους. Εθνικές οδοί, κεντρικές αρτηρίες και τελωνεία είναι κλειστά επ’ αόριστον προκαλώντας ανεπανόρθωτη ζημιά στην ήδη λαβωμένη οικονομία της χώρας.
  
  Περιουσίες χάνονται, επιχειρηματίες πτωχεύουν, ενώ οι επιχειρήσεις κατά χιλιάδες μεταφέρουν την έδρα τους στο εξωτερικό με αποτέλεσμα εργαζόμενοι να μένουν άνεργοι.
  Χιλιάδες παράνομοι μετανάστες και πρόσφυγες εισέρχονται καθημερινά στη χώρα ανενόχλητοι, χωρίς κανείς να μπορεί να τους ανακόψει.
  Την ίδια στιγμή, αντί όλων αυτών, ο Πρωθυπουργός με τους υπουργούς του επιχειρεί συνεχείς δραπετεύσεις στο εξωτερικό αντί να ασχοληθεί με τη χώρα που «φλέγεται». Αυτά ούτε στη Ζιμπάμπουε δε γίνονται.
  Κατόπιν των ανωτέρω, ερωτάται ο κ. Πρωθυπουργός, όλη η Ελλάδα διερωτάται:
«Υπάρχει Πρωθυπουργός»;
«Υπάρχει κυβέρνηση»;
«Υπάρχει έστω και ένας από την κυβέρνηση που να προσπαθεί να δώσει λύση σε κάτι»;

Ο ερωτών βουλευτής
Γιάννης Αντωνιάδης

1 σχόλιο:

  1. Υπαρχεις εσυ μεγαλε μου πολιτευτη ..κι αυτο απο μονο του αρκει..να παμε αυτανδροι ..σε χωρα ονειρικη..με σενα τον Κουλη τον Αδωνη τη Ντορα και τη Πιπιλη..Αντε ..περαστικα μας και παλι η ταινια..απ την αρχη.Απ το Αμυνταιο με αγαπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.