Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

Νέες Διακρίσεις για την Ακαδημία Μαχητικών Τεχνών «Ο ΑΜΥΝΤΑΣ»…   Ικανοποιημένη επέστρεψε η Ακαδημία Μαχητικών Τεχνών «Ο ΑΜΥΝΤΑΣ» από το 3ο Κύπελλο Καράτε εγχρώμων και μαύρων ζωνών «Αντωνία Τσαμουρίδου», που πραγματοποιήθηκε στο ΕΑΚ Μακροχωρίου Ημαθίας στο οποίο έλαβαν μέρος 474 αθλητές από 29 Συλλόγους από όλη την Ελλάδα.
 
  Τη διοργάνωση επωμίστηκαν Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, η Τοπική Επιτροπή Βορείου Ελλάδος και ο Πανμαθιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε, υπό την αιγίδα του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας. Οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη της αθλήτριας του καράτε Αντωνίας Τσαμουρίδου.
  Η Ακαδημία Καράτε του Αμυνταίου, λόγω των αποκλεισμών των δρόμων από τις κινητοποιήσεις των αγροτών, έλαβε μέρος μόνο με δύο αθλητές, υπό τις οδηγίες του προπονητή Σάββα Στεφανίδη, πετυχαίνοντας αντίστοιχες διακρίσεις.
Συγκεκριμένα:
1. Στεφανίδου Χρυσούλα  - 1η θέση kymite -  3η θέση Kata
2. Στεφανίδης Πέτρος - 3η θέση kymite.
  Ο προπονητής της Ακαδημίας Καράτε «Ο Αμύντας», Σάββας Στεφανίδης, δήλωσε: «Συγχαίρω τους αθλητές μου τόσο για τις διακρίσεις που σημείωσαν, όσο και για το ήθος που επέδειξαν σε μια ακόμα διοργάνωση. Δυστυχώς συμμετείχαμε στη διοργάνωση με μόλις δύο αθλητές, λόγω των συνθηκών που επικρατούν στα οδικά δίκτυα. Η Ακαδημία μας θα συνεχίσει τη σκληρή δουλειά, μέσα από την οποία θα αναδείξουμε τις επόμενους πρωταθλητές και πρωταθλήτριες των κατηγοριών».

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ''Ο ΑΜΥΝΤΑΣ''
-ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1989-
ΕΔΡΑ: ΔΑΚ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΣΑΒΒΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ, ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6977126639

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.