Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016

Κάλεσμα του Επιμελητήριου Φλώρινας για συμμετοχή των μελών του σε εκθέσεις…  Το Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι, εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από ικανοποιητικό αριθμό μελών του, θα συμμετάσχει στις παρακάτω εκθέσεις:
  
- «2η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Ξάνθης» και «4η Έκθεση Παραγωγής & Εξοικονόμησης Ενέργειας», που θα πραγματοποιηθούν  από  30 Μαρτίου έως 3 Απριλίου 2016, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Φίλιππος Αμοιρίδης».
- «Πανηπειρωτική 2016» & «3η Έκθεση Θέρμανσης - Ψύξης και Εξοικονόμησης Ενέργειας», που θα πραγματοποιηθούν από τις 14 έως τις 22 Μαΐου 2016 στο Πανηπειρωτικό Στάδιο στα Ιωάννινα.
  Παρακαλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις ανωτέρω εκθέσεις, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου (Μεγαρόβου 19, 1ος όροφος) έως και την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.