Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου…  Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου σε έκτακτη συνεδρίαση   του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου λόγω προθεσμίας υποβολής ένταξης έργων του ΕΣΠΑ την 11η Φεβρουαρίου 2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα  18:00, με θέματα  ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:
  

1. Υποβολή πρότασης στο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2014-2010, με τίτλο ΄΄ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ ΕΕΛ)’’  για το έργο: ΄΄Εξωτερικά Δίκτυα Αποχέτευσης Δήμου Αμυνταίου΄΄ με τα παρακάτω υποέργα :
1. Εξωτερικό δίκτυο αποχέτευσης Τ.Κ. Φανού, Ροδώνα, Σωτήρα, Ανάληψης
2. ΟΚΩ
3. Αρχαιολογία
2. Επικαιροποίηση, έγκριση και εφαρμογή των προσαρμοσμένων Εγχειριδίων – διαδικασιών Συστήµατος∆ιαχειριστικής επάρκειας τύπου Α,Β στο πλαίσιο της διαχειριστικής ικανότητας των δικαιούχων ΕΣΠΑ 2014 – 2020 που θα καλύπτει τις υπηρεσίες του Δήµου Αμυνταίου.  
3. Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού 2016.
4. Πρωτόκολλο προσωρινής και οριστικής παραλαβής  του έργου: «Κατασκευή πεζοδρόμησης δρόμου εισόδου Τ.Κ. Νυμφαίου».
5. Ανανέωση αδειών παραγωγών λαϊκών αγορών Δημοτών Δήμου Αμυνταίου.
6. Οργάνωση εορταστικών εκδηλώσεων από τον Δήμο Αμυνταίου για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.
7. Συνδιοργάνωση με τον Προοδευτικό Επιμορφωτικό Σύλλογο Ξινού Νερού των εκδηλώσεων Καρναβάλι 2016.
8. Οργάνωση εορταστικών εκδηλώσεων από τον Δήμο Αμυνταίου για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας 2016 στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Αμύνταια 2016».
9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σύμφωνα με την κατάρτιση σχεδίου αναμόρφωσης της Οικονομικής Επιτροπής.-
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Κ. Μωυσιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.