Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016

Νίκη για τις νεανίδες του ΦΙΛΩΤΑ επί του ΑΜΥΝΤΑ…  Σε ένα παιχνίδι με πολύ ένταση, ο ΦΙΛΩΤΑΣ ΠΑΣ κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο σκορ και να πάρει την νίκη στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με 25-24.
  
  Το πρώτο ημίχρονο βρήκε την ομάδα του ΑΜΥΝΤΑ να προηγείται στο σκορ με 9-14 καθώς τίποτε δεν πήγαινε καλά για τα κορίτσια του ΦΙΛΩΤΑ.
  Στο 2ο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε και με επιμέρους σκορ ημιχρόνου 15-8 πήραν το ροζ φύλλο αγώνα και πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
ΦΙΛΩΤΑΣ ΠΑΣ: Βλάχου Μ, Τετεδάκη Χ, Κιοσέ Μ 5,Ζαρογιάννη Ζ. 3, Γαλανούδη Β. 7, Αλεξίου Ε. 4, Τραγαράκη Ε. 4, Κατσουπάκη Α. 1, Κιοσέ Δ, Ρόμπε Ε, Φωκά Α, Στρατάκη Ε.
ΑΜΥΝΤΑΣ: Κυρλιάνη Α,Χατζή Α. 6, Κωτσοπούλου Β. 9, Σουμελίδου Ο. 4, Τζαραλή Ε. 5, Παπαδάκη Ι., Παρασκευοπούλου Ε, Παρασκευοπούλου Χ, Ρακοπούλου Ε., Μίτις Μ., Καναργιά Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.