Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Στα μπλόκα έκοψαν τη βασιλόπιτα οι γεωργοκτηνοτρόφοι του Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)…



  Στο μπλόκο έκοψαν τη βασιλόπιτα τους, σήμερα Δευτέρα 25/1/16, οι γεωργοκτηνοτρόφοι Σύλλογοι του Δήμου Αμυνταίου, οι οποίοι για τρίτη ημέρα παραμένουν νυχθημερόν στον κόμβο Αντιγόνου, της εθνικής οδού Φλώρινας – Θεσσαλονίκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
  

  Τη βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο πρωτοσύγκελος της Ι.Μ. Φλώρινας π. Νικηφόρος, δηλώνοντας παράλληλα τη συμπαράσταση της τοπικής εκκλησίας στο δίκαιο αγώνα του αγροτικού κλάδου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας, Στέφανου Μπίρου, του Δημάρχου Αμυνταίου, Κώστα Θεοδωρίδη, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων του Δ. Αμυνταίου, του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου, Βασίλη Μπούτση, εκπροσώπων του Γεωπονικού Συλλόγου Π.Ε. Φλώρινας και πλήθος αγροτών και κατοίκων της περιοχής, ενώ τέλος της τελετής, μοιράστηκαν στους παρευρισκόμενους, εκκλησιαστικά βιβλία και εικονίσματα αγίων.


  Να επισημάνουμε ότι, την ηθική του συμπαράσταση στον αγώνα των αγροτών δήλωσε με την παρουσία του ο βουλευτής Φλώρινας, Γιάννης Αντωνιάδης, ενώ, -πέρα από την ηθική-, την υλική τους συμπαράσταση προσέφεραν, ο Γεωπόνος, Δημήτρης Μιχαηλίδης και το κατάστημα Γεωργικών Φαρμάκων, Φ. Τουλγαρίδη – Μουρατίδη.

  Το ραντεβού των αγωνιζόμενων γεωργοκτηνοτρόφων ανανεώθηκε για το παν - Αγροτικό συλλαλητήριο της Πέμπτης 28 Ιανουαρίου στη Σαλονίκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.