Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016

Προειδοποιητικό κλείσιμο των οινοποιείων, ως πρώτη αντίδραση στην επιβολή του Ειδικού Φόρου στο κρασί - Ανοιχτή σύσκεψη στο Αμύνταιο… (ΒΙΝΤΕΟ)  Σε ανοιχτή σύσκεψη μελών και φορέων του τόπου προχώρησαν τα μέλη της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρεία «ΑΜΥΝΤΑΙΟΝ ΟΙΝΟΣ», με σκοπό την ενημέρωση του κοινού και των τοπικών πολιτικών αρχών για την ζημία που υφίστανται τα οινοποιεία και οι οινοπαραγωγοί από την επιβολή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης που επέβαλε η συγκυβέρνηση στο κρασί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
  

  Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23/1, στην Αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της  «ΑΜΥΝΤΑΙΟΝ ΟΙΝΟΣ», Άγγελος Ιατρίδης, ανέφερε πως το προειδοποιητικό κλείσιμο των οινοποιείων  την επόμενη Δευτέρα, είναι η πρώτη  από τις ενέργειες των πανελλήνιων οργανώσεων του κλάδου (ΕΔΟΑΟ – ΚΕΟΣΟΕ – ΣΕΟ) και ζήτησε τη στήριξη των πολιτικών αρχών, ώστε να αποφευχθεί το οριστικό κλείσιμο των οινοποιείων, γεγονός που θα επιδράσει αρνητικά στις τοπικές οικονομίες.

  Από την μεριά τους, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Σέλτσας (Φλώρινα) και Μ. Δημητριάδης (Κοζάνη), δήλωσαν πως …αν και ψήφισαν υπέρ του φόρου, βρίσκονται στο πλευρό των οινοπαραγωγών!!!

  Παρόντες στην σύσκεψη ήταν επίσης, ο Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας, Θ. Καρυπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας, Σ. Μπίρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας – Πολιτισμού – Τουρισμού & Αθλητισμού, Π. Τσότσος, οι Δήμαρχοι Αμυνταίου και Κοζάνης, Κ. Θεοδωρίδης και Λ. Ιωαννίδης, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι και οινοπαραγωγοί της περιοχής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.