Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016

Η ελπίδα πρέπει να πεθαίνει ...πρώτη!  Σφίγγεται η ψυχή σου για το τι μας περιμένει κοιτάζοντας τους επηρμένους νεαρούς ηγέτες μας...
  
  Ο ένας ανδρείκελο και το ...χαίρεται -σκέτη παιδική χαρά!- βουτηγμένος στην αλαζονεία του και την μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, χαμογελώντας διαρκώς και προκλητικά δείχνει να απολαμβάνει την καταστροφή του ελληνικού λαού κι ο άλλος ανδρείκελο σε έναν ρόλο που δεν χωράει στην ψυχή του και που εκδηλώνεται από το αβέβαιο των κινήσεων του σώματός του...
  Ο ένας η ελπίδα που θα ...ερχότανε, αλλά έχασε τον δρόμο και ο άλλος η νέα ελπίδα που έρχεται...
  Εδώ που φτάσαμε η πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν έχει άλλα περιθώρια για ...ελπίδα.
  Η ελπίδα όμως πλέον πρέπει να πεθαίνει ...πρώτη! Ήδη είναι αργά...
  Η κοροϊδία δεν μπορεί να πάρει παράταση στο πρόσωπο του Μητσοτάκη κι απέναντι στον σχεδιασμό να υπάρξει ένα νέο πολιτικό σκηνικό όπου δεν θα φταίει κανείς για τίποτα, για να είναι δυνατή η εκποίηση της χώρας, νομοτελειακά θα υπάρξει αντίδραση από αυτούς που μείνανε όρθιοι.
  Όσο πιο πολύ αργεί αυτή η αντίδραση τόσο πιο σκληρή θα είναι και τόσο μεγαλύτερη κάθαρση θα επιφέρει...
Ρεσάλτο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.