Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Αυτοκίνητο «μπούκαρε» στο ΚΤΕΛ Αμυνταίου!



  Από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν θύματα, σήμερα  το πρωί της Τρίτης 26 Ιανουαρίου 2016, όταν ένα αυτοκίνητο διέλυσε την βιτρίνα του ΚΤΕΛ Αμυνταίου.
  

  Ήταν λίγο μετά τις 9 το πρωί,  όταν ένα αυτοκίνητο που κινείτο επί της οδού Χ’’ Κωνσταντίνου και στρίβοντας προς την Π. Μελά, δέχθηκε χτύπημα στο πίσω μέρος από αγροτικό, υπερπήδησε το πεζοδρόμιο και έπεσε πάνω στην βιτρίνα του ΚΤΕΛ την οποία και διέλυσε.

  Το ευτύχημα είναι πως εκείνη την ώρα, ούτε στο πεζοδρόμιο αλλά ούτε και στην αίθουσα αναμονής του ΚΤΕΛ υπήρχαν άνθρωποι…

7 σχόλια:

  1. Αυτός από το γραφειο συγκοινωνιών που του υπόγραψε το δίπλωμα φταίει ,πάλι καλά που δεν σκότωσε κανέναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξανα δες σε παρακαλω πολυ τι λενε φιλε μου και σκεψου ποιος φταει! εξυπνε!

      Διαγραφή
    2. Οταν μπαινουμε να σχολιασουμε κακοπροαιρετα καλο ειναι να διαβαζουμε πρωτα το αρθρο. Βουταμε την γλωσσα στο μυαλουδακι πριν μιλησουμε που λενε και στο χωριο μου

      Διαγραφή
  2. Τώρα πλέων δεν χρειάζεται να κατέβεις απο το αμάξι για εισιτήριο...βγάζεις στέλνοντας μονο το χέρι (Αμερικάνικα)!!! Αυτα να τα βλέπετε εσεις που βρίζετε το κτελ,ορίστε εκσυχρονισμος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίγο μεγαλύτερη να ήταν η τρύπα θα χωρούσε και το πουλμαν μέσα ώστε οι επιβάτες να επιβιβάζονται κατευθείαν (σαν τη φυσούνα στα αεροδρόμια!). Πέρα απο τη πλάκα ο θεός μας φύλαξε...

      Διαγραφή
  3. Εσυ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ που γνωρίζεις οτι υπαρχει απο το 1988 θεσμοθετημενος χώρος για το Κ.Τ.Ε.Λ (Σχεδιο πολης),1750 τετρ. μέτρων, σε αποσταση απο το δημαρχειο μικροτερη απο αυτην που ειναι το σημερινο ΚΤΕΛ ,δεν ειδα μεχρι σημερα καμμια κριτικη σε ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΑΣ για την απραξια τους γιατι μαλλον δεν "βολευει" κανεναν τους η μεταφορα του ΚΤΕΛ και........ ποιός νοιάζεται για τα προβληματα που δημιουργει η τωρινη θεση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελπίζω να έιχε καλή ασφάλεια τουλάχιστον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.