Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016

Συνάντηση εργασίας – δηλώσεις συμμετοχής σε εκθέσεις εσωτερικού & εξωτερικού…  Το Επιμελητήριο Φλώρινας σας προσκαλεί σε συνάντηση εργασίας την Τρίτη 12/01/2016 και ώρα 6.00 μ.μ. στα γραφεία του Επιμελητηρίου Φλώρινας (Μεγαρόβου 19 Φλώρινα) προκειμένου να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή σε εκθέσεις  εσωτερικού & εξωτερικού 2016 σχετικές με το αντικείμενό σας.
  
  Στα πλαίσια προώθησης και ενίσχυσης της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων το Επιμελητήριο προτίθεται να προχωρήσει σε σχεδιασμό συμμετοχών και επιχειρηματικών αποστολών σε εκθέσεις σύμφωνα με το ενδιαφέρον των μελών του.
  Αναλυτική παρουσίαση θα γίνει από τον Πρόεδρο του Επιμελητήριου κ. Σ. Σαπαλίδη.
  Η συμμετοχή σας κρίνεται απαραίτητη καθώς η οργάνωση και ο συντονισμός συμμετοχής σε οποιαδήποτε έκθεση απαιτεί προετοιμασία και οριστικές συμμετοχές τουλάχιστον 2-3 μήνες νωρίτερα.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.