Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών του Δήμου Αμυνταίου και πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ «Αμύνταιο, η Πολιτεία των λιμνών»… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Η παρουσίαση του ντοκιμαντέρ «Αμύνταιο, η Πολιτεία των λιμνών» του Χρ. Σκούρα, καθώς και η βράβευση των μαθητών του Δήμου Αμυνταίου που εισήχθησαν στα Ανώτερα & Ανώτατα εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 28 Δεκεμβρίου, στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
  

  Τις ευχές του για καλή σταδιοδρομία στους επιτυχόντες μαθητές των πανελληνίων εξετάσεων του 2014 – 15, έδωσε ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης, Δήμαρχος Αμυνταίου Κώστας Θεοδωρίδης, οι βουλευτές Φλώρινας, Κ. Σέλτσας και Γ. Αντωνιάδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας, Σ. Μπίρος, ενώ για τη νέα ταινία του Δήμου Αμυνταίου, την 15η του σκηνοθέτη Χρήστου Σκούρα που αφορά την ευρύτερη περιοχή, αναφέρθηκε ο ιστορικός – ερευνητής,  Ηλ. Χασιώτης.

  Ακολούθησε η βράβευση των νέων φοιτητών και η προβολή του ντοκιμαντέρ «Αμύνταιο, η Πολιτεία των λιμνών».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.