Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Προσφορά αγάπης από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Αμυνταίου στους νοσηλευόμενους του ΚΑΦΚΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Μέλη του Δ.Σ. και εθελοντές του Συλλόγου Καρκινοπαθών Αμυνταίου και Περιχώρων, συνοδεία του Δημάρχου Αμυνταίου, Κώστα Θεοδωρίδη, επισκέφτηκαν το Κέντρο Αποθεραπείας Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης Αμυνταίου, το απόγευμα της Τρίτης 22 Δεκεμβρίου και προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης, νερά και φάρμακα προς ενίσχυση του Ιδρύματος. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


  Στην συνέχεια επισκέφτηκαν τους θαλάμους των ασθενών και αντάλλαξαν ευχές με τους νοσηλευόμενους και με το προσωπικό του ΚΑΦΚΑ, που με αγάπη και στοργή βρίσκεται δίπλα στον κάθε νοσηλευόμενο.

  Να τονίσουμε ότι το ΚΑΦΚΑ προσφέρει αυτή την στιγμή τις πολύτιμες υπηρεσίες του σε περίπου 10 ασθενείς που διαμένουν σ’ αυτό προς θεραπεία, από όλη την Βόρειο Ελλάδα και αξίζει της προσφοράς και προσοχής τόσο των αρχών όσο και των φορέων – συλλόγων για την ομαλή και αδιάλειπτη λειτουργία του…   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.