Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Με μεγάλη επιτυχία η γιορτή των κατηχητικών σχολείων στο Αμύνταιο… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των κατηχητικών σχολείων, το απόγευμα της Κυριακής 20 /12/201 στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


  Πρόκειται για εκδήλωση που οργάνωσαν οι ενορίες των Αγίων Κων/νου & Ελένης και Αναλήψεως του Κυρίου Αμυνταίου, στην οποία συμμετείχε οι χορωδίες του Συλλόγου Ιεροψαλτών της Ι.Μ. Φλώρινας «Άγιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης» και «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» και την παρακολούθησαν

  Στην εξαιρετική αυτή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Μητροπολίτης Φλώρινας κ.κ. Θεόκλητος, ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Κώστας Θεοδωρίδης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι Συλλόγων και πλήθος κόσμου, ο οποίοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τόσο την παράσταση των μικρών παιδιών που έψαλαν τα κάλαντα και απήγγειλαν ποιήματα, όσο και την χορωδία των Ιεροψαλτών η οποία έψαλε επίκαιρους ύμνους του Δωδεκαημέρου. 


2 σχόλια:

  1. Μπράβο Πρόεδρε !!! Καταπληκτική δουλειά !!!να συνεχίσεις έτσι την πολύ καλή δουλειά που κάνεις σε όλους τους τομείς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο την μια γιορτές και απο την άλλη γκρεμίζουν εκκλησία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.