Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Αντίθετος με την πληρωμή αναδρομικών σε συνταξιούχους βουλευτές, ο Γιάννης Αντωνιάδης…



  Με ερώτηση που κατέθεσε προς τον Α. Τσίπρα, ο βουλευτής Φλώρινας της Ν.Δ., Γιάννης Αντωνιάδης, εκφράζει τόσο την απορία του, όσο και την αντίθεσή του για την διάταξη του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών που αφορά την πληρωμή αναδρομικών σε συνταξιούχους βουλευτές…
  Αναλυτικά, η ερώτηση αναφέρει:
  
Προς: Τον Πρωθυπουργό
Θέμα: Πληρωμή αναδρομικών σε συνταξιούχους βουλευτές σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο για τη χώρα
  Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,
  Την ώρα που ο ελληνικός λαός βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση με εξωφρενικά μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας να έχει πέσει κάτω από το όριο της φτώχειας, εργαζόμενοι, άνεργοι, αγρότες, ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρηματίες συνεχίζουν να υφίστανται καθημερινά περικοπές και νέους φόρους.
  Ερωτάται ο κ. Πρωθυπουργός
  Στο μέσον μιας τέτοιας δεινής οικονομικής κατάστασης για τους Έλληνες πολίτες, είναι δυνατόν να δίνετε αναδρομικά χρήματα σε συνταξιούχους βουλευτές (και παλιότερα σε δικαστικούς);

Ο ερωτών βουλευτής
Γιάννης Αντωνιάδης

7 σχόλια:

  1. Ο χουβαρδας..Αντωνιαδης κανει φτηνη πολιτικη ...και μνυμοσυνο με ξενα κολυβα..Αφου τοσο νοιαζεσαι εμας τους φτωχουληδες κυριε παμπονηρε..γιατι δεν ζητας μειωση του βαρβατου εισοδηματος του συναφιου των βουλευτων??/Αυτου του ειδους κουτοπονηρες πολιτικες λαικιστικες μας οδηγησαν στα ταρταρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είναι ολοφάνερο ότι δεν παρακολουθείς την πολιτική δραστηριότητα του κ. Αντωνιάδη. διαφορετικά θα γνώριζες ότι όχι μόνο πρότεινε στην τότε πρόδρο της Βουλής την μείωση των μισθών των βουλυτών αλλά και την κατάργηση πολλών προνομίων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγουρα το ειπε πολυ σιγα και δεν το ακουσαμε..Καλα για τοσο ..Μητσους μας περνατε.

      Διαγραφή
  3. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ Η "ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ με ΤΑ ΕΞΤΡΑΔΑΚΙΑ ΜΠΟΝΟΥΣ"...Τότε όλα τα τρωκτικα της βουλής θα ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ δια παντώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα αναδρομικα των συνταξιουχων βουλευτων αφορουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ..Συνταξιουχοι βουλευτες ΣΥΡΙΖΑ δεν υπαρχουν..Εκει να στειλεις την φτηνιαρικη ερωτηση σου κυριε ΒΟλευτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλεος ρε παιδιά, βγήκε και είπε ότι είναι αντίθετος με την πληρωμή των αναδρομικών και τον λέτε λαϊκιστή, αν δεν έπαιρνε θέση θα λέγατε ότι είναι αδιάφορος.. Μήπως τελικά δεν ξέρουμε τι θέλουμε και μας φταίνε όλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.