Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Κοπή βασιλόπιτας και ετήσιος χορός του Συλλόγου Αμυνταιωτών Θεσσαλονίκης…



  Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αμυνταιωτών Θεσσαλονίκης "Ο ΑΜΥΝΤΑΣ", αγαπητοί συμπατριώτες, -ισσες και φίλοι, -ες, σας χαιρετίζουμε και σας ευχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με ποιότητα ζωής, αισιόδοξα, γεμάτα καλοσύνη και ανθρωπιά.
  

  Αν το 2016 ήταν πλανήτης, να ήταν ο ήλιος για να κάψει το κακό. Αν ήταν στοιχείο της φύσης να ήταν νερό για να σβήσει τη φωτιά που άναψε το 2015 και αν ήταν ευχή τότε να είναι η ευτυχία στη ζωή όλων μας. Χαρούμενη, Λαμπερή και Ευλογημένη να είναι η καινούρια χρονιά.

  Θα χαρούμε αν μας τιμήσετε με την παρουσία σας στη φετινή κοπή βασιλόπιτας και στον ετήσιο χορό του Συλλόγου μας που θα γίνει την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 στο Ξενοδοχείο "ΒΕΡΓΙΝΑ", Μοναστηρίου 19, ώρα 13.00 και 13.30, αντίστοιχα.

  Την Ορχήστρα "Νέος Ήχος" θα πλαισιώσει 6μελές συγκρότημα και είναι προσφορά του Συλλόγου.

   ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 20 ευρώ το άτομο. Ο τυχερός που θα κερδίσει το φλουρί θα πάρει ένα δώρο.

  Επίσης θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά με 100 δώρα, για οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μας.  

  Τέλος θα παραλάβουν τον έπαινό τους όλα τα παιδιά που εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ (παιδιά μελών που οι γονείς τους θα είναι εγγεγραμμένοι και ταμειακώς τακτοποιημένοι).

  Παρακαλούμε οι επιτυχόντες να τηλεφωνήσουν για να ενημερωθούμε (Φιλίτσα Μίγκου 6974416351, Ειρήνη Παπακυριακού 6974680947, Αλεξάνδρα Χ"Ιωάννου 6946625443). Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί.



Εκ μέρους του Δ.Σ.

Φιλίτσα Μίγκου, Πρόεδρος

Ειρήνη Παπακυριακού, Γ.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.