Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Ανακοινώσεις – δράσεις του Συλλόγου Γυναικών Αμυνταίου…



Ο Σύλλογος συμμετέχει στα Τσιριβάρβαρα…

  Συμμετέχοντας  και φέτος στο άναμμα της φωτιάς στα Τσίρι Βάρβαρα, σας περιμένουμε την Πέμπτη στις 8:00μ.μ  μαζί με τα εδέσματά σας στην αλάνα (στο δρόμο για το στρατόπεδο) και στο σταντ του συλλόγου μας.
  

Ευχαριστήριο

  Ευχαριστούμε όλες τις κυρίες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και έτσι συγκεντρώθηκαν τόσα πακέτα βοήθειας στο κάλεσμα όλων των φορέων που στα νησιά μας αντιμετωπίζουν τα προβλήματα επιβίωσης και περίθαλψης των μεταναστών.

  Η ανταπόκριση ήταν συγκινητική. Ευχαριστούμε και την Γενική Ταχυδρομική της περιοχής μας που ολοκλήρωσε την προσπάθεια αυτή με την μεταφορά των δεμάτων στον προορισμό τους!

Συναντήσεις των μελών…

Σας υπενθυμίζουμε τη συνάντηση των μελών του συλλόγου μας κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα.

   Έτσι σας περιμένουμε την Κυριακή στις 6 Δεκεμβρίου  στο καφέ Status στις 10,30  π.μ. να συζητήσουμε ...για όλα τα θέματα που μας ενδιαφέρουν.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Διοργάνωση εκδρομής…

  Ο Σύλλογος Γυναικων Αμυνταίου διοργανώνει την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου εκδρομή στην Αστερούπολη Ιωαννίνων .Μπορούν να συμμετέχουν μικρές και μικροί , μεγάλες και μεγάλοι φίλοι μας!!δηλώσεις συμμετοχής στην κ. Δούιτση Κατερινα και στη σελίδα μας  https://www.facebook.com/sgaminteou/

  Μικροί και μεγάλοι φίλοι μας θα έχουν την ευκαιρία να περιπλανηθούν σε μια Χριστουγεννιάτικη Ατμόσφαιρα με πολλές δράσεις και πολλά παιχνίδια..

2 σχόλια:

  1. Ζητω τα πανηγυρια! Δυστυχως ο κυριος Θεοδωριδης συνεχιζει τον ευτελισμο του εθιμου τον οποιο ξεκινησε πριν απο 4 χρονια ο κυριος Ιωσηφιδης μεσα στην αγνοια του περι τοπικης παραδοσης,ηθων και εθιμων...φωτιες που αναβουν στις 8(!) το βραδυ...παραγκες εμποροπανηγυρης...δεκαδες ασχετοι με το εθιμο συλλογοι απο την καθε κοινοτητα να εκθετουν προιοντα....πολιτικοι χοροι και πανηγυρια για τα ματια του κοσμου.....τα τσιριβαρβαρα κατακρεουργημενα με αλλα λογια....λυπαμαι αλλα δε θυμαμαι ποτε αλλοτε το αγαπημενο εθιμο μας σε τετοια μορφη...το θυμαμαι παρεΐστικο,ζεστο και αυθεντικο....ευτυχως που υπαρχουν ακομα καποιες παρεες και καποιες γειτονιες που τηρουν πιστα την παραδοση και εχουμε να παμε καπου κι εμεις που η αισθητικη μας δεν αντεχει αλλο κιτς και αλλους αντιδημαρχους να καμαρωνουν...Στελιο ειλικρινα σε παρακαλω δημοσιευσε το γιατι πρεπει να ακουστει καποια φορα δημοσια εστω και απο ενα απλο σχολιο πως τα τσιριβαρβαρα εχουν αλλη ουσια...πιο αληθινη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω πω μας αφησες σε αγωνια!!!!! Δεν μας ειπες ποια ειναι η αληθινη ουσια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.