Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Ο Ι. Μπάντης καλεσμένος στην εκπομπή «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» του Ράδιο Αμύνταιο…



  Αυτό το Σάββατο (28/11) καλεσμένος της εκπομπής «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» του φιλολόγου Γιώργου Θεοχαρίδη (10:00 - 11:30), ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και οικονομολόγος ΑΠΘ,  Ιορδάνης Μπάντης, με τον οποίο θα συζητήσουμε θέματα που αφορούν το πρωτοβάθμιο όργανο Τοπικής Αυτοδιοίκησης και θα σχολιάσουμε τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο καιρό στη Νέα Δημοκρατία.
  
  Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, έχετε τη δυνατότητα να θέσετε τα δικά σας ερωτήματα, καλώντας στο τηλέφωνο του σταθμού (23860 23479) ή μπορείτε να αποστείλετε το μήνυμα σας στο facebook και συγκεκριμένα στο λογαριασμό, Γιώργος Θεοχαρίδης.
  Συντονιστείτε στις συχνότητές του Ράδιο Αμύνταιο 91,2 FM. Ίσως το καλύτερο μουσικο-ενημερωτικό ραδιόφωνο του Νομού.

3 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ Ι. ΜΠΑΝΤΗΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΕΜΑ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑ ΤΗΝ =ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ = ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΔΙΑΤΙ , ΜΗΠΩΣ ΔΗΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟ ΚΥΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΜΜΑΤΟΣ, ΕΙΚΑΖΟΜΑΙ ΔΕ ΟΤΙ, ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΣ Ε- ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ ΘΑ ΠΡΠΕΗ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟΝ
    ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΥΓ. ελπιζω η λογοκρισια θα επιτρεψη την αναρτηση του ως ανω σχολίου.
    μφχ

    ΗΤΟ ΛΟΓΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοψε για το καλο ολων μας..το τσιπουρο..Και μη ξεχνας την επισκεψη στον τρελογιατρο σου...

      Διαγραφή
  2. για να σε παιρνουμε στα σοβαρα κυριε μφχ το λιγοτερο που πρεπει να κανεις ειναι να διορθωσεις την απαραδεκτη ορθογραφια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.