Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Εκπαιδευτικός και εννιά έχει ο μήνας; Αυτά που ήξερες τέλος! Τέλος στο καθισιό των καλοκαιρινών διακοπών εκπαιδευτικών βάζει η Τρόικα…



Το χειμώνα δάσκαλος, το καλοκαίρι γραμματέας!

Στα …ισοδύναμα που ζητά η τρόικα και οι εκπαιδευτικοί! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Αγορά», τους δάσκαλους και τους καθηγητές εκπαιδεύει για γραμματείς το κουαρτέτο των δανειστών, «κόβοντας» στην ουσία τις πολυήμερες καλοκαιρινές τους διακοπές.
  

  Οι δανειστές απαιτούν να μπει τέλος στις καλοκαιρινών διακοπές των εκπαιδευτικών προκειμένου να προσφέρουν διοικητικές υπηρεσίες στην απονομή της δικαιοσύνης.

  Το κουαρτέτο έχει θέσει επιτακτικά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων το σενάριο της νέας καλοκαιρινής ιδιότητας που θέλει να επιβάλει στους εκπαιδευτικούς δεδομένων και των κενών που υπάρχουν στις θέσεις διοικητικού προσωπικού στα δικαστήρια που αποτελούν και την κύρια αιτία της μεγάλης καθυστέρησης στην απονομή της Δικαιοσύνης.

2 σχόλια:

  1. Πάρα πολύ σωστά θα κάνουν!Καλύτερα όμως είναι να κάνουν στα παιδιά μας επαναλήψεις,ή ακόμη και δωρεάν μαθήματα τύπου φροντηστηρίου!Που το είδαμε,σε ποιό κράτος του κόσμου να κάθονται οι εκπαιδευτικοί 15 και πλέον μέρες τα Χριστούγεννα,το ίδιο το Πάσχα και τρείς μήνες το καλοκαίρι;Με το σύστημα που υπάρχει δεν πάει μπροστά μια χώρα,αλλά ούτε και η μόρφωσή της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα είναι που σωθήκαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.