Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

18ο Θερινό Ράλι της ΛΕΚΑΜ - Η εκκίνηση απ' το Αμύνταιο... (ΒΙΝΤΕΟ)




  Οι φίλοι και οι θαυμαστές των παραδοσιακών παλαιών αυτοκινήτων , είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν 60 και πλέον αυτοκίνητα εποχής τα οποία στάθμευσαν στην κεντρική πλατεία του Αμυνταίου, το πρωί του Σαββάτου 28 Νοεμβρίου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


  Επρόκειτο για την διοργάνωση της Λέσχης Κλασικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας (ΛΕΚΑΜ), της μεγαλύτερης Λέσχης της Βόρειας Ελλάδας με έδρα τη Θεσσαλονίκη, του εξ αναβολής «18ου Θερινού Ράλι» (λόγω του δημοψηφίσματος της Κυριακή 5/7/2015).



  Μετά την ανασυγκρότηση των αυτοκινήτων στην κεντρική πλατεία, η εκκίνηση του ράλι δόθηκε από τον Αντιδήμαρχο Αμυνταίου, Βαγγέλη Ακριτίδη και τον πρώην Νομάρχη και φίλο της Λέσχης, Γιάννη Στρατάκη, παρουσία του Πρόεδρου της Λέσχης, Γιώργο Τσάλιο.

  Σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΛΕΚΑΜ, τα ιστορικά αυτοκίνητα θα κινηθούν προς την Τ.Κ. Βαλτονέρων και θα επισκεφτούν το Δημοτικό Σχολείο όπου λειτουργεί η έκθεση της Δήμητρας Κουτσουρίδου στην οποία φιλοξενούνται 8500 ξύστρες και μέσω της Τ.Κ. Αναργύρων, θα κινηθούν περιμετρικά της λίμνης Χειμαδίτιδας και θα σταθμεύσουν στην Τ.Κ. Βαρικού.

  Στην συνέχεια, οι συμμετέχοντες θα επισκεφθούν την Ιερά Μονή Γενεθλίου της Θεοτόκου στην Κλεισούρα και τέλος θα τερματίσουν στην Καστοριά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.