Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Νέο τροχαίο στο σημείο «μηδέν» του Αμυνταίου, που παίρνει διαστάσεις επιδημίας!



  Σοβαρές υλικές ζημίες και ευτυχώς έναν μικροτραυματισμό είναι ο απολογισμός του νέου, -τρίτο σε μια βδομάδα- τροχαίου ατυχήματος που έγινε στο Αμύνταιο, στο σημείο «0»!
  

  Δεν πέρασε μια βδομάδα και στο ίδιο σημείο «καρμανιόλα», συμπολίτες μας είδαν το χάρο με τα μάτια τους και την περιουσία τους να καταστρέφεται, σήμερα, πρωί της Πέμπτης 8 Οκτωβρίου…

  Η παραβίαση της πινακίδας STOP που είναι τοποθετημένη στο νέο περιφερειακό, -που κόβει στη μέση την Ε.Ο. Αμυνταίου – Καστοριάς- και οδηγεί σε …αδιέξοδο! αποτελεί την αιτία των συχνών ατυχημάτων, γεγονός που σημαίνει (το τονίζουμε για άλλη μια φορά), ότι ο Δήμος και η Τροχαία πρέπει να πάρουν ΑΜΕΣΑ μέτρα (τοποθέτηση περισσότερων πινακιδων κλπ), για την αποφυγή των χειρότερων…




  Το ρεπορτάζ του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ, καταγράφει:

  11.30 περίπου. Ο Β.Π. κάτοικος Λιμνοχωρίου που οδηγούσε το μπλε BMW και κινούνταν προς την Τ.Κ. Σωτήρα, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το ασημί ΤΟΥΟΤΑ που οδηγούσε ο Γ.Η., κάτοικος Αμυνταίου και κινούνταν προς αδιέξοδη συνέχεια περιμετρικού.

  Ο Γ.Η. χτύπησε στον ώμο και διεκομίσθη από ασθενοφόρο του Κ.Υ. Αμυνταίου στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας.

  Ο Β.Π. και ο συνοδηγός του BMW δεν χτύπησαν.

  Ευτυχώς, δεν έρχονταν οχήματα από το Σωτήρα προς Αμύνταιο εκείνη την ώρα…



  Το πρώτο ρεπορτάζ για το σημείο «0», ΕΔΩ

6 σχόλια:

  1. '' Η παραβίαση της πινακίδας STOP που είναι τοποθετημένη στο νέο περιφερειακό, -που κόβει στη μέση την Ε.Ο. Αμυνταίου – Καστοριάς- και οδηγεί σε …αδιέξοδο! αποτελεί την αιτία των συχνών ατυχημάτων, γεγονός που σημαίνει (το τονίζουμε για άλλη μια φορά), ότι ο Δήμος και η Τροχαία πρέπει να πάρουν ΑΜΕΣΑ μέτρα για την αποφυγή των χειρότερων…'' Οποτε τι δεν καταλαβαινετε?? ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΠ. Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ. Δεν εχει να κανει οτι καταληγει σε αδιεξοδο διοτι δεν επεσε καποιος στο αναχωμα. Τ τρακαρισματα γινονται στην διασταυρωση ΠΡΙΝ το αναχωμα. Ο Βλακωδης σχεδιασμος που δεν σου δινει ορατωτητα δεξια και αριστερα λογω των κατοικιων και η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΠ . Η ΒΛΑΚΕΙΑ του Ελληναρα οδηγου που οδηγαει στο χωριο το σαν καουμποης στο τεξας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα ρε φίλε γιατί κάποιοι οδηγοί νομίζουν ότι είναι ιδιοκτησία τους οι δρόμοι και οδηγάω όπως θέλω. Στα αρχ...α μου" οι άλλοι!!
      Καταλάβετε το: Οι δρόμοι καλοί ή κακοί αποτελούν καθεστώς και οφείλεις να υπακούσεις. Τελεία και παύλα!!

      Διαγραφή
    2. 3:18 δεν αντιλέγω με την αναφορά σου όσων αφορά τις πινακίδες έχεις απόλυτο δίκιο. Αλλά αναφέρεσε σε συνανθρώπους σου που θα μπορούσαν να είχαν χτυπήσει χειρότερα. Το ότι δεν είδε το Stop δεν σημαίνει ότι είναι ο ελληνάρας οδηγός που δεν τον νοιάζει κανένας και τίποτα. Το θέμα είναι να παρθούν αποφάσεις από τους ορμόδοιους και όχι να κατηγορούμε πάντα τους οδηγούς. Ο καθένας μας έχει έρθει σε δύσκολη στιγμή ενώ όδηγει.

      Διαγραφή
    3. 3 σε 10 μερες????? αυτο δειχνει κατι......Εχεις δει μεγαλυτερο ΣΤΟΠ σε πινακιδα? εγω οχι.... Δηλαδη τι αποφασεις να παρθουν? να κλεισει ο δρομος? να βαλουν φαναρια? να βαλουν μονιμο τροχονομο? Ειναι νεος δρομος ,ελαχιστοι τον χρησιμοποιουν δεν τον εχουν κανει βιωμα τους δεν εχει ορατωτητα και συμβαθνει οτι συμβαινει...οπως καποτε που δεν περνουσαν τα τρενα και ειχαμε μαθει να περναμε αερα πατερα τις διαβασεις χωρις να κοιταμε.........και οταν ξαναρχισαν τα τρενα επιασα τον εαυτο μου πολλες φορες να περναω χωριςς να κοιταω αν υπαρχει τρενο.....μετα μου ξαναεγινε βιωμα.. Ευτυχως που δεν υπηρξαν θυματα και διξα τον θεο να λεμε.....αλλα τα ατυχηματα ειναι αμελεια του οδηγου και ΒΛΑΚΕΙΑ. Τι να κανουμε τωρα. ουτε η αστυνομια φταιει ουτε το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΤΟΠ. Και μη πει καποιος εξυπνος σαμαρακια γιατι ειναι παρανομα κανουν ζημια και ο πρωτος που θα καταθεσει αγωγη ειμαι εγω.

      Διαγραφή
  2. Η παραβίαση της πινακίδας STOP...
    Αυτό τα λέει όλα.Έχω προσωπική εμπειρία ότι οι μισοί οδηγοί στον δρόμο αυτόν μιλούν στο κινητό και τρέχουν υπερβολικά. Όσο για το αδιέξοδο, αν δεν υπήρχε θα θρηνούσαμε... περισσότερους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει πινακίδες που βγάζουν μάτια,είδαμε ότι μπήκαν και επιπλέον,έχει δύο STOR,διαβάσεις πεζών,αδιέξοδο,κατεύθυνσης οχημάτων,τι άλλο να μας βάλλουν,μήπως σε κάθε διασταύρωση να υπάρχει ο από ένας τροχονόμος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.