Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Η μεγάλη ετήσια εμποροπανήγυρη Αμυνταίου, έλαβε τέλος… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Άλλη μια εμποροπανήγυρης αποτελεί πλέον παρελθόν για τη πόλη του Αμυνταίου και προστίθεται (με ανάμεικτα συναισθήματα) στην μακραίωνη λίστα του οικονομικο-κοινωνικού θεσμού που εδώ και δεκάδες χρόνια αποτελεί τον πόλο έλξης εμπόρων, καταναλωτών, καλοφαγάδων, περίεργων, ανύπαντρων, γλεντζέδων, αλλά κυρίως των μικρών παιδιών… ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
  

  Χρώματα, αρώματα, γεύσεις, μουσικές, τραγούδια και παρατράγουδα, ικανοποίησαν τη μεγαλύτερη μερίδα των χιλιάδων επισκεπτών, από την Ελλάδα αλλά και τα γειτονικά Βαλκανικά κράτη που επισκέφτηκαν το πενθήμερο από 1 έως 5 Οκτωβρίου την πόλη του Αμυνταίου.




  Ένα αφιερωματικό ΒΙΝΤΕΟ του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ είναι αρκετό για να μείνει στο αρχείο σας και να μοιραστεί με τους ομογενείς συμπατριώτες μας τις όμορφες στιγμές που περάσαμε.

  Και του χρόνου καλύτερα…

ΥΓ: Καλό κουράγιο στο εργατικό προσωπικό του Δήμου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.