Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Σάρωσε ο Οικοδεσπότης «Φίλιππος» Αμυνταίου στο Διεθνές Τουρνουά Τζούντο…



  Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Διεθνές Τουρνουά Τζούντο στο Αμυνταίου το διήμερο 17-18/10/2015, που διοργάνωσε Ο Αθλητικός Σύλλογος "Φίλιππος" Αμύνταιου  σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Δήμο Αμύνταιου.
  
  Περισσότεροι από 300 αθλητές -30 συλλόγων από 10 χώρες- συμμετείχαν στη διοργάνωση, η οποία διεξήχθη σύμφωνα με τους κανόνες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τζούντο (UF)  στις κατηγορίες Juniors A-B-Γ, Παίδων-Κορασίδων Α-Β, Εφήβων-Νεανίδων Β, Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών 9άνω των 18 ετών) καθώς επίσης και Ομαδικό (Παίδων Α-Εφήβων).
  Ο Αθλητικός σύλλογος «Φίλιππος» Αμύνταιου και οικοδεσπότης του Τουρνουά, επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά τη καλή φήμη που τον συνοδεύει, πετυχαίνοντας πολλές διακρίσεις. οι αθλητές του Φιλίππου Αμυνταίου κατέκτησαν συνολικά 17 μετάλλια εκ των οποίων: 6 χρυσά, 6 αργυρά και 5 χάλκινα.
Αναλυτικά:
1η θέση: Σαρίδης Μιχαήλ, Σπερλίδης Αλέξιος, Γιαννόπουλος Δημήτριος, Αβραμίδης Κων/νος, Αβραμίδης Ηλίας, Μπαλαρτσισβίλι Γιώργος.
  θέση:  Τσουμήτας Δημήτρης, Τσαρμαντίδης Ματθαίος, Μπαλαμπάνης Ηρακλής, Γκουρτζιάδης Σταύρος , Δημητριάδης Χρήστος (σε 2 διαφορετικές κατηγορίες).
3η θέση: Γκουρτζιάδης Παύλος, Ντούβοτσουκ Μαξιμ, Ποπουνίδης  Χαραλαμπος, Σαρίδης Γρηγόρης, Κόντης Αντώνης.
4η θέση: Λαζαρίδου Κων/να, Ρώμας Ιωάννης, Μαρουλάσοφ Δημήτριος.
5η θέση Παρασκευόπουλος Γεώργιος, Κεσίδης Γιώργος, Κωνσταντινίδης Γιώργος, Κοτανίδης Πέτρος, Μελικιάδης Δημήτριος.
  Αξίζει να σημειωθεί ότι την τελετή έναρξης άνοιξε ο μουσικοχορευτικός σύλλογος του «Αμύντα» Αμυνταίου, ψυχαγωγώντας του παρευρισκόμενους με γνήσια μουσικοχορευτικά παραδοσιακά ακούσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.