Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Τέλος και τα περίπτερα στην Ελλάδα!



Συγχαρητήρια Alex και Σια…
  Η Ελληνική πρωτοτυπία πλέον καταργήθηκε με το Πολυνομοσχέδιο. Τέλος λοιπόν και ο θεσμός των περίπτερων στην Ελλάδα. Κάθε περιπτερούχος που βγαίνει στην σύνταξη θα κλείνει και την επιχείρηση.
  

  Σε ανεργία υποχρεώνει η κυβέρνηση δώδεκα χιλιάδες περιπτερούχους μαζί με τις οικογένειές τους, αφού με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, τα περίπτερα καταργούνται.

  Σύμφωνα με την πρόταση που κατέθεσε το υπουργείο ανάπτυξης για τις διατάξεις των περιπτέρων που αφορούν τις μισθώσεις, η οποία είναι πλέον νόμος (μέσω της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου), η άδεια δεν θα μπορεί να μεταβιβαστεί μετά τον θάνατό του κατόχου, με αποτέλεσμα η επιχείρηση να κλείνει οριστικά!

  Όπως γίνεται κατανοητό, τα πάντα γίνονται προς όφελος των μεγάλων συμφερόντων και των Super Markets, με αντάλλαγμα το αίμα, την ανέχεια και τη δυστυχία των Ελλήνων.

1 σχόλιο:

  1. Συγνώμη κυριε στέλλιο ,αλλα ούτε τώρα η άδεια μεταβιβάζεται ,άδειες για περίπτερα έπαιρναν .θύματα πολέμου ,άπορες κορασίδες ανάπηροι κλπ.Στις περισσότερες με αδιαφανοί κριτήρια .Επίσης η άδεια μπορούσε να κληρονομηθεί για καποιες περιπτώσεις .Οταν αποδημούσε εις κύριον ο κάτοχος της ,την άδεια την παίρνει ο επόμενος που είναι στην λίστα .Ψάξτε το καλύτερα .Οι άδειες για περιπτερα δημιουργηθηκαν και διδονταν ωστε καποιες κοινωνικες ομάδες που είχαν πρόβλημα επιβιωσης να έχουν ενα εισόδημα .Ασχέτως που με την πάροδο των χρόνων κάποια κάποια που ηταν σε περιοχες με κίνηση μετατραπηκεαν σε φιλέτα και εγινε μεγάλο αλισβερίσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.