Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Ξεκινάνε τα μαθήματα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής στο Αμύνταιο…



  Σας ανακοινώνουμε ότι και φέτος λειτουργεί για άνδρες και γυναίκες το Παράρτημα Αμυνταίου της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης Πρεσπών & Εορδαίας «άγιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης».
  
  Ο αγιασμός και η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει το ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 και ώρα 19:00 μ.μ. στην αίθουσα του αγίου Τρύφωνος κάτω από την εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Αμυνταίου και από εξής τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Σάββατο στην ίδια αίθουσα στις ώρες που θα ορίσουν οι διδάσκοντες. Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.
  Η Σχολή προσφέρει άριστη γνώση της μουσικής στους σπουδαστές της, ενώ στο τελευταίο έτος λαμβάνουν και το σχετικό Πτυχίο Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.